
Νίκος Ανδρουλάκης – Θα αφήσει ένα λουλούδι στον τάφο της Φώφης Γεννηματά πριν αναλάβει καθήκοντα
Υπενθυμίζεται πως χτες στον νικητήριο λόγο κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να υπερασπιστούν την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματα για "ενότητα και πολιτική αυτονομία".
Σε μία συναισθηματική – σημασιολογική κίνηση θα προβεί ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα μετά τη σαρωτική του νίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κύριος Ανδρουλάκης πριν πάει στη Χαριλάου Τρικούπη θα μεταβεί στο Α’ νεκροταφείο προκειμένου να αφήσει ένα λουλούδι στο μνήμα της Φώφης Γεννηματά και στη συνέχεια θα πάει στα γραφεία του ΚΙΝΑΛ για την τελετή παράδοσης-παραλαβής.
Υπενθυμίζεται πως χτες στον νικητήριο λόγο κάλεσε όλους τους ψηφοφόρους να υπερασπιστούν την παρακαταθήκη της Φώφης Γεννηματα για “ενότητα και πολιτική αυτονομία”.
- Παίκτης της Μπόρνμουθ τέθηκε εκτός ομάδας καθώς φέρεται να συνομιλούσε ερωτικά με ανήλικη
- Κρήτη: Μέσα σε 12 δευτερόλεπτα εκτέλεσε τον 20χρονο με έξι σφαίρες στον κορμό – Τι έδειξε ιατροδικαστική εξέταση
- Βίντεο σοκ από το Ηράκλειο: Άνδρας πιάνει κεφαλοκλείδωμα την πρώην σύντροφό του και τη σέρνει στο πάτωμα
- Η απουσία του Ιράν από τη Μπιενάλε και η γεωπολιτική της τέχνης
- Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε νέο προπονητικό κέντρο – Πού θα κατασκευαστεί
- Yποπτο κρούσμα χανταϊού εντοπίστηκε την Ισπανία – 32χρονη γυναίκα υποβάλλεται σε εξετάσεις





