Φαλ – «Δεν πονάω, θα αγωνιστώ κόντρα στην Μπάγερν»
Έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου δήλωσε ο Μουσταφά Φαλ, τονίζοντας πως ακόμα δεν βρίσκεται στο 100%, όμως δεν πονάει και θα δώσει το παρών με τους Βαυαρούς.
Ο Γάλλος σέντερ αγωνίστηκε με τον Ερυθρό Αστέρα για τη Euroleague, όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας προτίμησε να τον αφήσει εκτός σήμερα, με τον 29χρονο να τονίζει σε δηλώσεις του πως δεν πονάει πια και θα είναι κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ.
Οι δηλώσεις του Μουσταφά Φαλ:
«Δεν είμαι στο 100%. Είμαι σε καλύτερη κατάσταση βέβαια, μπήκα να βοηθήσω την ομάδα στο προηγούμενο παιχνίδι, όμως χρειάζομαι λίγο χρόνο ακόμα καθώς μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια σε αυτή τη διαβολοβδομάδα της Euroleague. Δεν πονάω, περιμένω το παιχνίδι της Τετάρτης για να παίξω απέναντι στην Μπάγερν».
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.