Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς – Ο Στέρλινγκ «καθάρισε» για την Μάντσεστερ Σίτι

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς – Ο Στέρλινγκ «καθάρισε» για την Μάντσεστερ Σίτι

Με χρυσό σκόρερ τον Ραχίμ Στέρλινγκ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 1-0 της Γουλβς των Σα και Ποντένσε και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα - Ιστορία έγραψε ο μεσοεπιθετικό των Πολιτών, ο οποίος έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League

Αγχώθηκε, τα βρήκε δύσκολα, αλλά η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την δουλειά της. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε με 1-0 της εξαιρετικής Γουλβς και παρέμεινε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Έγραψε ιστορία ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος έφτασε τα 100 γκολ στην Premier League. Ξεκίνησε βασικός ο Σα, πέρασε σαν αλλαγή ο Ποντένσε.

Η Πρωταθλήτρια Αγγλίας ξεκίνησε νωθρά την αναμέτρηση, η Γουλβς ήταν καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, με τους Πολίτες να μην μπορούν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ζοσέ Σα, ενώ οι Λύκοι περίμεναν την στιγμή τους για να χτυπήσουν στην αντεπίθεση.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς την μεγάλη ευκαιρία, ωστόσο στις καθυστερήσεις άλλαξαν ισορροπίες. Ο Ράουλ Χιμένες αντίκρισε δυο κίτρινες κάρτες μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, δίνοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως ήταν λογικό, το δεύτερο μέρος ήταν επιθετικός μονόλογος των Πολιτών. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έφτασε ακόμα και στο 93% την κατοχή, παρόλο αυτά, δεν μπορούσε να φανεί απειλητική. Εν τέλει, την λύση για τους πρωτοπόρους της Premier League την έδωσε ο Ραχίμ Στέρλινγκ, ο οποίος μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε ο Μπερνάρντο Σίλβα από τον Μουτίνιο.

Από εκεί και πέρα, η Μάντσεστερ Σίτι, έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ήλεγξε την αναμέτρηση, αν και ο Κέλμαν έφτασε κοντά στην ισοφάριση, με τον Έντερσον να αποσοβεί το 1-1.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να παίρνει την νίκη, την έκτη συνεχόμενη, στην μάχη του τίτλου κόντρα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να παίρνει την νίκη, την έκτη συνεχόμενη, στην μάχη του τίτλου κόντρα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Ρούμπεν Ντίας, Ζιντσέκο, Λαπόρτ, Κανσέλο, Γκιντογκάν (56′ Φόντεν), Ρόντρι, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ, Ζεσούς, Γκρίλις

ΓΟΥΛΒΣ: Σα, Κόαντι, Κίλμαν, Σάις, Νούρι, Νέβες (82′ Τρινκάο), Σεμέντο, Μουτίνιο, Ντεντόνκερ (87′ Ποντένσε), Χιμένες, Τραορέ (67′ Χι-Τσαν)

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024