
Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για το «υπουργείο Θεραπειών»
Το παράρτημα του... υπουργείου στη Σάμο, που σήμερα είναι κλειστό, λειτούργησε στο Πυθαγόρειο το 2019 για λίγους μόνο μήνες
Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις για τους αρνητές της πανδημίας, που παρίσταναν τους «θεματοφύλακες» του Συντάγματος και είχαν… ιδρύσει το «υπουργείο θεραπείας» στην Αράχοβα, το οποίο υποσχόταν πως το τέλος του κοροναϊού, θα έρθει με πέτρες και μαντζούνια.
Εκτός από το «θεραπευτήριο» της Αράχοβας, υπήρχαν παραρτήματα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Όπως παραδέχτηκε η ίδια αυτά βρίσκονται στη Σάμο και την Ικαρία.
Το παράρτημα του… υπουργείου στη Σάμο, που σήμερα είναι κλειστό λειτούργησε στο Πυθαγόρειο το 2019 για λίγους μόνο μήνες, πουλώντας κατά κύριο λόγο βότανα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδινα βότσαλα
Οι περισσότεροι κάτοικοι της περιοχής θυμούνται για παράδειγμα τον τρόπο με τον οποίο πλήρωναν για τις αγορές τους, όσοι το επισκέπτονταν. Αγόραζαν βότανα και για ρέστα τους έδιναν βότσαλα τα οποία χρησιμοποιούσαν στην επόμενη αγορά.
Η… υπουργός κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες το οποίο έφερε την επιγραφή «υπουργός» προβληματίζοντας τις αρχές.
Την είχαν συλλάβει πολλές φορές στο παρελθόν για διάφορους λόγους
Έγινε η απαραίτητη έρευνα και αυτός είναι ένας λόγος που το υπουργείο έκλεισε τα γραφεία του στη Σάμο.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες , είχε συλληφθεί το 2017 στην Ικαρία για απείθεια. Για τον ίδιο λόγο καθώς και για ναρκωτικά είχε συλληφθεί και το 2018 στη Σάμο.
- Ταλέντα στην Ελλάδα: To παροδικό φαινόμενο της κρίσης που τείνει να γίνει δομική πρόκληση
- Στη σκιά του πολέμου στο Ιράν – Η Ουκρανία απέναντι στην εαρινή επίθεση της Ρωσίας
- Το χειρότερο σχόλιο που έχει ακούσει η Λίλι Ράινχαρτ από έναν άνδρα σκηνοθέτη
- Ψάχνει διπλό πρωτιάς στη Γαλλία ο Ολυμπιακός
- Snik: Έγινε πατέρας και φωτογραφίζει τη νεογέννητη κόρη του
- Από τον Τζόρνταν στον Αντετοκούνμπο: Ποιοι είναι οι 50 πιο ακριβοπληρωμένοι αθλητές όλων των εποχών




