Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο - Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική έρευνα

Τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο – Τι αποκάλυψε η ιατροδικαστική έρευνα

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ο 34χρονος μεγάλος αδελφός είναι εκείνος που έθεσε πρώτος τέλος στη ζωή του

Διπλή αυτοκτονία είναι το συμπέρασμα της ιατροδικαστικής έρευνας για την υπόθεση του Νέου Ηρακλείου που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ο 34χρονος μεγάλος αδελφός είναι εκείνος που έθεσε πρώτος τέλος στη ζωή του, ενώ τον ακολούθησε η 29χρονη αδελφή του, όπως μετέδωσε το Star.

«Συνάγεται διπλή αυτοκτονία με χρονική σειρά πρώτα του ανδρός και έπειτα της γυναικός» γράφει χαρακτηριστικά η έκθεση, ενώ αποκλείεται το ενδεχόμενο αδελφοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας.

Τα σημειώματα

Τα αδέλφια μάλιστα είχαν αφήσει και δύο πανομοιότυπα σημειώματα που έχουν σταλεί σε ειδικό γραφολόγο ώστε να εξαχθούν όλα τα δυνατά συμπεράσματα.

Σε αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, περιέχονται μόνο λίγες λέξεις, τονίζοντας πως κανείς δεν εμπλέκεται στο θάνατό τους.

Μάλιστα, κάθε σημείωμα υπογράφει ο καθένας με το όνομά του, σημειώνοντας: «Εγώ… δηλώνω ότι θέτω τέλος στη ζωή μου».

Παράλληλα, εξηγούν το λόγο που αποφάσισαν να προχωρήσουν στο απονενοημένο διάβημα, λέγοντας πως δεν αντέχουν την απώλεια της μητέρας του.

Η απώλεια της μητέρας

Πριν από μερικούς μήνες είχε πεθάνει η μητέρα τους, γεγονός που είχε βυθίσει την οικογένεια στη θλίψη.

Ο τρίτος αδελφός της οικογένειας φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα -λόγω της απώλειας της μητέρας- και το τελευταίο διάστημα είχε επιδεινωθεί η κατάστασή τους.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν και τα δύο αδέρφια δεν εργάζονταν και η μακροχρόνια ανεργία, μαζί με τα αναπόφευκτα οικονομικά προβλήματα, τους είχαν καταβάλει.

«Η μητέρα τους που έφυγε από τη ζωή πριν μερικούς μήνες ήταν μια δυναμική γυναίκα, ένας ογκόλιθος. Η απουσία της προκάλεσε μια θλίψη στην οικογένεια, κάτι το οποίο ήταν φυσιολογικό. Κατά τη διάρκεια της ασθένειάς της ήμασταν κοντά, είχαμε μια ιδιαίτερη επικοινωνία» είπε στην ΕΡΤ,  γείτονας της οικογένειας, ο κ. Γιάννης.

«Είδα τον πατέρα στη λαϊκή και μου είχε πει “έχω παράπονο που θα παντρευτεί το παιδί και δεν θα δει η Μαρία ένα εγγονάκι”. Σταδιακά έβλεπα τα δύο αδέρφια να τον επισκέπτονται για έναν καφέ. Εκπλαγήκαμε με το συμβάν», πρόσθεσε, εκφράζοντας τη λύπη του.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024