
Κιμ Καρντάσιαν – Ο Κάνιε Γουεστ με εισήγαγε στον πραγματικό κόσμο της μόδας
Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η τηλεπερσόνα
Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουεστ μπορεί να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους ωστόσο συνεχίζουν να αγαπούν και να εκτιμούν ο ένας τον άλλον.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης (8/12) η τηλεπερσόνα έλαβε το βραβείο «The Fashion Icon» στα People’s Choice Awards.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Καλιφόρνια και κατά την απονομή του βραβείου της δεν ξέχασε να αναφερθεί στον πρώην σύζυγό της.
«Ερωτεύτηκα τη μόδα»
«Είναι μεγάλη τιμή. Σας ευχαριστώ» είπε η Κιμ Καρντάσιαν μόλις ανέβηκε στη σκηνή και στη συνέχεια έκανε ειδική μνεία στον Κάνιε Γουεστ.
«Ευχαριστώ τον Κάνιε γιατί με εισήγαγε στον πραγματικό κόσμο της μόδας. Ερωτεύτηκα τη μόδα και εμπνέομαι τόσο από τόσους ανθρώπους, αλλά και πάλι, αυτό είναι σαν ένα όνειρο που μπορώ να ξυπνήσω και να φορέσω αυτά τα καταπληκτικά ρούχα και να δοκιμάσω νέα πράγματα και να ρισκάρω. Είμαι τόσο ταπεινή», δήλωσε.
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
- Αυξημένα μέτρα της τροχαίας για την γιορτή της Πρωτομαγιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών
- Ο Χάρι Στάιλς και η Ζόι Κράβιτζ αρραβωνιάστηκαν
- Ο Γκριμάλντο παραδέχεται ότι καλοβλέπει τη Μίλαν
- Άγιος Δημήτριος: «Από την κοπέλα ξεκίνησε το κακό» λέει ο παππούς του δράστη – Τι θα ισχυριστεί ο 20χρονος στον ανακριτή
- Τραγωδία στον Βόλο – Νεκρή σε τροχαίο 44χρονη μητέρα δύο παιδιών στον Αλμυρό



