Παναθηναϊκός – Αποφόρτιση για Βέλεθ και Σάρλια
Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Φραν Βέλεθ και Ζβόνιμιρ Σάρλια.
Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο συνέχισε ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.
Από την άλλη, οι Φραν Βέλεθ και Ζβόνιμιρ Σάρλια ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.
Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:
Με πρωινή προπόνηση ξεκίνησε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησαν οι Βέλεθ, Σάρλια, ενώ ατομικό έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.
- ΠΑΟΚ: Συνάντηση Σαββίδη – Λουτσέσκου για το μέλλον
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»
- Ο τελικός Κυπέλλου αλλάζει τα σχέδια του Λανουά
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»
- Στην Αθήνα με 10 παίκτες η Μονακό για την πρώτη «μάχη» με τον Ολυμπιακό
- Λουτσέσκου: «Οι δύο χειρότεροι μήνες της ζωής μου – Χάσαμε από τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρουμε»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442