
Περιστέρι – Συμμορία ανηλίκων ξυλοκόπησε 13χρονο για 1,5 ευρώ
Το Τμήμα Περιστερίου έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των νεαρών είναι ακόμη άκαρπες
Άγρια επίθεση από οκτώ ανήλικους στο Περιστέρι για μόλις ενάμισι ευρώ δέχτηκε ένας 13χρονος, το βράδυ του Σαββάτου, στο πάρκο Σπαστήρα.
Σύμφωνα με το MEGA, ένας από τους επιτιθέμενους μάλιστα γρονθοκόπησε τον ανήλικο στο στομάχι, με αποτέλεσμα εκείνος να διπλώσει από τον πόνο και να πέσει στο έδαφος.
Μάλιστα, ο δράστης φάνηκε πως δεν πείστηκε από το γεγονός πως δεν έχει πάνω του ούτε κινητό ούτε άλλα χρήματα εκτός από το ενάμισι ευρώ και έψαξε τις τσέπες του.
Τότε διαπίστωσε ιδίοις όμμασι πως ο ανήλικος είπε την αλήθεια και δεν είχε πάνω του τίποτα παραπάνω εκτός από τα κλειδιά του σπιτιού του.
Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή μακριά από το πάρκο ενώ ο 13χρονος μαθητής μαζί με φίλους του ζήτησε βοήθεια περαστικών που τελικά ειδοποίησαν την αστυνομία.
Το Τμήμα Περιστερίου έχει αναλάβει την προανάκριση της υπόθεσης, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των νεαρών είναι ακόμη άκαρπες.
Δείτε το ρεπορτάζ
- Κόμο – Παρί FC: Η μάχη των Hartono και Arnault απέναντι στην ποδοσφαιρική ελίτ
- Δημος Μεταμόρφωσης: Ολοκληρώνεται η διάνοιξη της οδού Αξελού απο Σωκράτους προς την οδό Τατοΐου
- Σεισμός στην Ιαπωνία: Τουλάχιστον 50 τραυματίες, ζημιές σε γέφυρες, δρόμους και κτίρια – Δείτε βίντεο
- Γαλλία: Πέντε σοροί νεογέννητων βρέθηκαν σε χαρτοκιβώτια σε σπίτι ζευγαριού
- Όμιλος ΔΕΗ: Επεκτείνεται στην αγορά της Ουγγαρίας με νέα έργα ΑΠΕ
- Πίσω από την Αψίδα του Τραμπ: Η πολιτική των μνημείων και η αρχιτεκτονική της εξουσίας
