Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έβερτον – Άρσεναλ 2-1 – Λύτρωση με buzzer beater του Γκρέι για τα «ζαχαρωτά»

Έβερτον – Άρσεναλ 2-1 – Λύτρωση με buzzer beater του Γκρέι για τα «ζαχαρωτά»

Ο Ριτσάρλισον σκόραρε τρεις φορές κόντρα στην Άρσεναλ, τα 2 γκολ του ακυρώθηκαν από το VAR αλλά η Έβερτον έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Άρσεναλ, επικρατώντας με 2-1 στο «Γκούντισον Παρκ» χάρη σε buzzer beater του Γκρέι.

Η Άρσεναλ κρατούσε τη νίκη μέσα στο «Γκούντισον Παρκ» μέχρι το 79′, αλλά η Έβερτον κατάφερε να κάνει μεγάλη ανατροπή στα τελευταία δέκα λεπτά και πήρε σπουδαία νίκη με 2-1 χάρη σε γκολ του Γκρέι στις καθυστερήσεις.

Η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 44′, αλλά το γκολ του Ριτσάρλισον ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το VAR. Ωστόσο, λίγο πριν την ανάπαυλα, η Άρσεναλ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, με τον Όντεγκααρντ να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι για το 0-1 στο 45+2′.

Η Έβερτον μπήκε αποφασισμένη να ισοφαρίσει στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρος, με τον Ριτσάρλισον να σκοράρει ξανά στο 58′, αλλά και πάλι το VAR ακυρώσε το γκολ του Βραζιλιάνου ως οφσάιντ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν, με τον Ριτσάρλισον να σκοράρει (χωρίς αυτή τη φορά να τον… ακυρώσει το VAR) κάνοντας το 1-1 στο 79′ για την Έβερτον.

Τα «ζαχαρωτά» δεν έμειναν εκεί, καθώς έφτασαν στη μεγάλη ανατροπή, με τον Γκρέι να πετυχαίνει τρομερό γκολ στο 90+2′ και να χαρίζει το τρίποντο στην ομάδα του.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Γκόντφρεϊ, Κιν, Μίνα (31’ Χολγκέιτ), Ντουκουρέ, Άλαν, Γκόρντον (87’ Ιβόμπι), Γκρέι, Τάουνσεντ (66’ Γκόμες), Ριτσάρλισον

Άρσεναλ: Ράμσντεϊλ, Τομιγιάσου, Τίρνεϊ (65’ Ταβάρες), Γκάμπριελ, Γουάιτ, Τζάκα, Παρτέι, Όντεγκααρντ, Μαρτινέλι (70’ Ενκετιά), Σακά, Λακαζέτ (85’ Ομπαμεγιάνγκ)

Sports in

«Οριστικό deal του Ολυμπιακού με Μπαρτζώκα – Ανανεώνει μέχρι το 2027»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τα έχει βρει οριστικά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και θα υπογράψει συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι το 2027 – Θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024