Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου σε Τσίπρα - Μεγαλώσαμε το στόλο των ΜΜΜ

Οικονόμου σε Τσίπρα – Μεγαλώσαμε το στόλο των ΜΜΜ

Η ασφάλεια και η ποιότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης. Είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που, μέσα στην πανδημία, μεγάλωσαν τον στόλο των ΜΜΜ» απάντησε ο Γιάννης Οικονόμου στον Αλέξη Τσίπρα μετά τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντησή του με το συνδικάτο των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ

Για απεγνωσμένη και ατελέσφορη προσπάθεια έρευσης πεδίου για να αντιπολιτευθεί την κυβέρνηση κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συνάντηση που είχε με το συνδικάτο των εργαζομένων στον ΟΑΣΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Οικονόμου έχει ως εξής:

«Η ασφάλεια και η ποιότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης. Είμαστε από τις ελάχιστες χώρες που, μέσα στην πανδημία, μεγάλωσαν τον στόλο των ΜΜΜ. Παραλάβαμε 850 λεωφορεία στην κίνηση και σήμερα διαθέτουμε 1320, στοχεύοντας στα 1500 στο α’ εξάμηνο του 2022.

»Έχουμε ήδη 3800 δρομολόγια την ημέρα περισσότερα. Έχουμε εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση ώστε να γίνει ο διαγωνισμός για την προμήθεια νέων λεωφορείων. Στις γραμμές 2 και 3 του μετρό αυξήσαμε τους συρμούς από 32 σε 38, μειώσαμε τις χρονοαποστάσεις και παραδώσαμε 3 νέους σταθμούς.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα θωρακιστεί το επιβατικό κοινό στα ΜΜΜ;

Διαβάστε επίσης: Έλεγχοι – Το βάρος να δοθεί σε γήπεδα και ΜΜΜ, υποστηρίζει ο πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

»Στο τραμ, επαναλειτουργήσαμε τη γραμμή μέχρι το Σύνταγμα, αποκαταστήσαμε τη λειτουργία μέχρι το Φάληρο, ξεκίνησε η λειτουργία του τραμ στο Πειραιά και παραλάβαμε 25 σύγχρονους συρμούς. Τέλος μειώσαμε στο 1,20 την τιμή του εισιτηρίου την οποία είχε αυξήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

»Η κυβέρνηση παράγει έργο απτό, με γνώμονα την καθημερινή ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών, ειδικά εν μέσω υγειονομικής κρίσης. Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει την απεγνωσμένη και ατελέσφορη προσπάθεια εύρεσης πεδίου που ο αντιπολιτευτικός του λόγος θα συναντηθεί με την αλήθεια, αλλά δεν το καταφέρνει.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024