Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Παραμένει εκτός ο Παπαπέτρου, γιατί δεν προπονήθηκε ο Μέικον

Παναθηναϊκός – Παραμένει εκτός ο Παπαπέτρου, γιατί δεν προπονήθηκε ο Μέικον

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού παραμείνει εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Αμερικανός γκαρντ έκανε μια εξαγωγή δοντιού και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα.

Με προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της αναμέτρησης με το Λαύριο (7/12, 19:30), για την 9η αγωνιστική της Basket League.

Στη σημερινή προπόνηση δεν έλαβαν μέρος οι Ντάριλ Μέικον και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο πρώτος έκανε μια εξαγωγή δοντιού και δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, ενώ ο δεύτερος παραμείνει εκτός λόγω ίωσης. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού δεν έπαιξε ούτε στο ματς με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 97-77.

Ο Δημήτρης Πρίφτης θα περιμένει τις επόμενες ημέρες για να δει εάν θα έχει στη διάθεσή του τον 27χρονο φόργουορντ, ο οποίος το πιο πιθανό είναι να προλάβει το παιχνίδι με το Λαύριο. Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, με τους Πράσινους να επικεντρώνονται στο παιχνίδι με την ομάδα του Σερέλη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Τριφύλλι έχει δώσει 7 αγώνες στο πρωτάθλημα και έχει ρεκόρ 6-1, ενώ το Λαύριο έχει ρεκόρ 4-4.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024