
Γιώργος Αλκαίος – Θα επιστρέψω στις πίστες μόλις τελειώσει το… διαχωριστικό
O Γιώργος Αλκαίος δήλωσε ότι παρόλο που επέλεξε να απέχει από τις πόστες, παρακολουθεί πολύ στενά τη μουσικά ενώ ετοιμάζει και καινούργιο δίσκο
Λίγο πριν την πολυπόθητη επιστροφή του, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια, ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε στο MEGA STAR.
Ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος θα εμφανιστεί στο Σπίτι με το MEGA για μια ανεπανάληπτη συναυλία, μίλησε για την αποχή του από το τραγούδι.
«Το ότι ξανατραγούδησα, που εγώ δεν τραγουδάω ούτε στο μπάνιο, είχα να τραγουδήσω 11 χρόνια, ήταν ωραία. Τα χρόνια που έλειψα δεν έχασα τίποτα. Είδα πράγματα που στεναχωρήθηκα, ήταν πάρα πολύ σκληρά για όλο τον κόσμο, αλλά στο μουσικό φάνηκε ποιος το ‘χει και ποιος δεν το ‘χει».
Όπως είπε ο ίδιος, παρόλο που επέλεξε να απέχει από τις πόστες, παρακολουθεί πολύ στενά τη μουσικά ενώ ετοιμάζει και καινούργιο δίσκο.
«Κάνω ένα άλμπουμ με 32 μουσικούς από όλο τον κόσμο. Τους βρήκα μέσω διαδικτύου. Είναι έτοιμο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Θα λέγεται Μοζαίκ».
Η τελευταία εμφάνιση του τραγουδιστή ήταν στη Eurovision.
«Αν μου έλεγαν να ξαναπάω, θα ήξερα τι έχω να αντιμετωπίσω, τότε δεν ήξερα».
Όσο για το αν θα τον δούμε σύντομα σε νυχτερινό κέντρο;
«Θέλω πολύ να εμφανιστώ. Μόλις τελειώσει το… διαχωριστικό, θα επιστρέψω στις νυχτερινές εμφανίσεις».
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)


