Το εμβόλιο κατά του κορονοϊού έκανε η κόρη του Μάριου Θεμιστοκλέους, Μαριαλένα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με ανάρτηση και φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.
Ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, επισκέφθηκε μαζί με την κόρη του το Κέντρο Υγείας Βάρης, ώστε να κάνει και εκείνη το εμβόλιο κατά του κοροναϊού καθώς βρίσκεται σε νεαρή ηλικία.
Μάλιστα, ο κ. Θεμιστοκλέους ανέβασε φωτογραφία μαζί με την κόρη του αλλά και την ώρα που εκείνη εμβολιάζεται, γράφοντας «Το δώρο της επιστήμης μας, στο δώρο της ζωής μου. Μπαμπάς και Μαριαλένα cool!».
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων