
Γιάγια Τουρέ – Ξεκίνησε την πρακτική του στην Τότεναμ
Ο Γιάγια Τουρέ παρά την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο παραμένει κοντά στο άθλημα που τον ανέδειξε.
Μπορεί να κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στις αρχές του 2021, αλλά ο Γιάγια Τουρέ θα υπηρετεί επίσημα το αγαπημένο του άθλημα από τη θέση του προπονητή.
O 38χρονος άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού βρίσκεται στην τελική ευθεία για να πάρει το UEFA A στην προπονητική και εδώ και λίγες μέρες είναι στο Λονδίνο, όπου κάνει την πρακτική του στις ακαδημίες της Τότεναμ.
Ο ίδιος βέβαια μετά την απόσυρσή του τον περασμένο Γενάρη, ανέλαβε αμέσως βοηθός προπονητή στην Ολιμπίκ Ντόνετσκ, ενώ το ίδιο πόστο είχε και στην Αχμάτ Γκρόζνι.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ιβοριανός είχε αγωνιστεί τις σεζόν 2005-2006 και 2018-2019 με την φανέλα των «ερυθρολεύκων» καταγράφοντας συνολικά 34 συμμετοχές με απολογισμό τρία γκολ και μία ασίστ.
- Νάταλι Πόρτμαν: Έγκυος στο τρίτο της παιδί
- Ακίνητα: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ αδήλωτα εισοδήματα από Airbnb και «κρυφές» αγοραπωλησίες
- ΗΠΑ: Τραμπ, ICE και ακροδεξιά στρέφουν τους προοδευτικούς Αμερικανούς στα όπλα
- Super League: Must win παιχνίδι για τον Άρη και «τελικός» στην Κρήτη – Τα τρία κομβικά ματς των play out
- Μία αγορά εργασίας που απαιτεί τα πάντα, αλλά προσφέρει ψίχουλα: Η αλήθεια πίσω από την «απρόθυμη» Gen Z
- Παρά τα θετικά σημάδια για συνομιλίες ο Τραμπ ζητά συμφωνία μέχρι την Τετάρτη – «Αλλιώς μπορεί να ρίξουμε βόμβες»


