MasterChef – Ριζικές αλλαγές στο ριάλιτι μαγειρικής – Οι νέοι κριτές και οι δοκιμασίες εκτός Ελλάδας
Ποιοι θα πάρουν τις θέσεις των Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλου;
Αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 6. Το ριάλιτι μαγειρικής θα κάνει σύντομα πρεμιέρα και όλοι ανυπομονούν γι΄αυτό.
Οι κριτές ήδη έχουν μπει στα γυρίσματα και οι παίχτες έχουν βρεθεί.
Μάλιστα, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκαναν δηλώσεις και αποκάλυψαν όλες τις αλλαγές που θα δούμε στον νέο κύκλο.
Συγκεκριμένα, μίλησαν για τα ταξίδια που θα γίνουν στο εξωτερικό, ώστε να υπάρξουν δοκιμασίες και εκτός Ελλάδας ενώ για πρώτη φορά ανέφερε ότι πως θα έχουμε και διαφορετικούς… κριτές.
Πώς θα γίνει αυτό; Θα επισκεφτούν σεφ από άλλες χώρες για να βοηθήσουν και να κρίνουν στη συνέχεια τους διαγωνιζόμενους.
«Φέτος θα είναι το καλύτερο MasterChef ever. Μας σταματάνε στον δρόμο και μας ρωτάνε πότε θα ξεκινήσουμε και ότι τους λείψαμε!», είπαν χαρακτηριστικά οι τρεις τους και προκάλεσαν τους μεγάλους αντιπάλους τους, Survivor και Φάρμα.
Ακολουθούν οι δηλώσεις τους
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- «Ελλάδα του 2035 με καθαρή πολιτική ματιά» – Το δεύτερο βίντεο στη σειρά «ΠΑΣΟΚ… άρα OnAir»
- Μισθοί: Η σύγκλιση της Ελλάδας με την Ευρώπη περνά από την παραγωγικότητα
- Φοιτητική στέγη: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές των ενοικίων – Η εικόνα από Πάτρα, Ιωάννινα και Λάρισα
- Έπος: Τενίστρια πέταξε ρακέτα στον διαιτητή και… δεν τιμωρήθηκε (vid)
- Μετρό: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Πότε θα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
- Όπου φύγει φύγει οι αδειούχοι του Ιουλίου – Πάνω από 50.000 ταξιδιώτες αναχώρησαν από τα λιμάνια της Αττικής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)





![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)







































![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442