
Η Έλενα έχασε 10 κιλά όταν έφυγε από το The Bachelor
H 29χρονη αποκάλυψε δύσκολες στιγμές που πέρασε στο παιχνίδι
Η Έλενα Παπαμεθοδίου ήταν η κοπέλα που αποχώρησε ξαφνικά από το The Bachelor. Ο Αλέξης Παππάς μετά το τέλος του ραντεβού τους αποφάσισε να μη της δώσει ευκαιρία, με συνέπεια να μαζέψει τα πράγματά της και να φύγει οριστικά από τη βίλα.
Η 29χρονη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου αποκάλυψε πως μετά το The Bachelor κατάφερε να χάσει δέκα ολόκληρα κιλά.
«Εγώ για να τσακωθώ μέσα στη βίλα υπήρξαν μερικά περιστατικά. Θύμωσα. Η Γιώτα με πρόσβαλε, είπε κάτι πολύ άσχημο για την εμφάνισή μου και το θέμα των κιλών μου. Τα κιλά είναι κάτι που χάνεται. Εγώ τώρα έχω χάσει 10 κιλά. Και πριν στο παιχνίδι είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και μέσα στο παιχνίδι έβαλα 10 κιλά.
»Δέχτηκα μια τεράστια επίθεση μέσα στο παιχνίδι από κάποιες κοπέλες και απορώ πραγματικά. Ήμουν πιο τσουπωτή μέσα στο παιχνίδι, αλλά μου αρέσει κιόλας. Τα κακόβουλα σχόλια δε μου άρεσαν. Τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Ήταν το γυναικολογικό πρόβλημα που είχα. Φούσκωσα. Αλλά μέσα σε ένα μήνα τα έχασα» δήλωσε η Έλενα Παπαμεθοδίου.
Δείτε το βίντεο
- Κίνηση στους δρόμους: Ντεραπάρισε φορτηγό στη Βουλιαγμένη – Σημειωτόν τα αυτοκίνητα στο λεκανοπέδιο
- «Απαγορευμένη σεξουαλική επιθυμία» – Οι ιδιωτικές επιστολές του Λέοναρντ Μπερνστάιν και του μέντορά του
- Η νέα εποχή στην οικιακή φροντίδα είναι πιο λεπτή και εύχρηστη από ποτέ
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (28/4): Πού θα δείτε τα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα play offs της Euroleague
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»

