
Ηράκλειο – 80χρονος έπεσε στη θάλασσα ενώ ψάρευε – Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης
Ένας ηλικιωμένος στο Ηράκλειο έπεσε στη θάλασσα, ενώ ψάρευε με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί σε βράχια. Πώς διασώθηκε.
Ένας 80χρονος στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του αφού οι Αρχές επενέβησαν έγκαιρα μετά την πτώση του στη θάλασσα και τον εγκλωβισμό του σε βράχια στην περιοχή του Καράβολα στο Ηράκλειο.
Μόλις ειδοποιήθηκαν οι Αρχές, στήθηκε μεγάλη επιχείρηση το απόγευμα της Πέμπτης από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου και την Πυροσβεστική για να διασωθεί.
Φώναζε για βοήθεια
Ο ηλικιωμένος, που συνήθιζε να πηγαίνει στην περιοχή και να ψαρεύει με καλάμι, έπεσε στα βράχια και εγκλωβίστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Ο 80χρονος άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια και ειδοποιήθηκε το Λιμεναρχείο. Λόγω του δύσβατου του σημείου, αφού ανασύρθηκε από τα βράχια, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί με βάρκα στο λιμάνι του Ηρακλείου, προκειμένου να παραληφθεί από εκεί από το ΕΚΑΒ.
Με υποθερμία και ελαφρά τραύματα στο κεφάλι, ο 80χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.
- Ανδρουλάκης: Η Ευρυτανία αξίζει περισσότερα. Αξίζει ανθρώπους, ανάπτυξη, μέλλον – Νέο βίντεο στο TikTok
- Ιστορικό πανελλήνιο ρεκόρ από τον Γιώργο Φρανκς στα 400 μέτρα
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο έως 5 Ιουνίου – Τα ποσά
- Πέθανε η πρώην σύζυγος του Τζορτζ Λούκας, Μάρσια, βραβευμένη με Όσκαρ μοντέρ του Star Wars
- Chevron’s Block 10 Bet Rests on Promising Seismic Data
- Μάικ Τζέιμς: «Για εσάς είναι μεγάλη ομάδα η Ζαλγκίρις; Εγώ δεν τη θεωρώ μεγάλη»