
Μάριος Αθανασίου – Λιώνει για την 7χρονη κόρη του ο ηθοποιός – Η ανάρτησή του για τα γενέθλιά της
Δείτε τις σπάνιες φωτογραφίες που πόσταρε για να της ευχηθεί.
Ένας ευτυχισμένος μπαμπάς είναι ο Μάριος Αθανασίου. Ο γνωστός ηθοποιός έχει δύο κόρες με τη σύντροφό του, Μάρθα Αμαξοπούλου, τις οποίες υπεραγαπά.
Η μεγαλύτερη είχε γενέθλια και ο 47χρονος θέλησε να της πει «χρόνια πολλά» δημοσίως. Αν και σπάνια δημοσιεύει φωτογραφίες με τα παιδιά του αυτή τη φορά έκανε την έκπληξη.
Πόσταρε δύο στιγμιότυπα, στα οποία τον βλέπουμε να κρατά την 7χρονη αγκαλιά, και έγραψε: «Χρόνια σου πολλά! Ο αγαπημένος μου αριθμός…»!
Δείτε τις παρακάτω
Ο ηθοποιός έχει και έναν γιο, 16 ετών, με τη Μαρία Σολωμού
Και για τα τρία του παιδιά είχε πει σε συνέντευξή του: «Είμαστε μία οικογένεια με τρία παιδιά. Ζούμε διαφορετικές φάσεις με τις ηλικίες των παιδιών. Αυτό είναι λίγο περίεργο αλλά ταυτόχρονα καλύπτει και κενά που δεν θα μπορούσα να καλύψω εγώ ή η γυναίκα μου γιατί βρίσκονται και μεταξύ τους. Παίρνουν στοιχεία ο ένας από τον άλλον και δημιουργούν.
Υπάρχουν στιγμές που γίνεται χαμός αλλά είναι ωραίο που είμαστε μαζί. Η δεύτερη καραντίνα είναι πιο δύσκολη από την πρώτη, οι άνθρωποι είναι πιο πιεσμένοι. Για τη γυναίκα μου είναι πιο δύσκολη αυτή η καραντίνα, γιατί εγώ δεν είμαι μέσα, όπως στην πρώτη. Τα κορίτσια τσακώνονται στο δευτερόλεπτο. Δεν τα προλαβαίνω».
- Χαλκιδική: Θρήνος για την οικογενειακή τραγωδία – Χαροπαλεύει η 7χρονη κόρη
- Το σκυλολόι των θαυμαστών της βαναυσότητας
- ΣΥΡΙΖΑ: Κρίση και διχασμός ξανά – Πολάκης και Δούρου στα χαρακώματα για κόμμα 7 βουλευτών
- Κρούσμα ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα: Ξεκίνησαν οι ψεκασμοί στην περιοχή
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα







