Ελευθερία Ελευθερίου – «Αντιμετωπίζω γυναικολογικά προβλήματα μετά το Survivor»
«Έχω ορμονικά θέματα, πρηξίματα. Κάνω περισσότερη προσπάθεια απ’ ό,τι παλιά για να συνέλθει το σώμα μου», τονίζει η τραγουδίστρια.
Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου και αποκάλυψε πως το ριάλιτι επιβίωσης της άφησε ορισμένα θέματα, με τα οποία ακόμη παλεύει.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια έδωσε το «παρών» σε εγκαίνια καταστήματος μαζί με τον σχεδιαστή μόδας, Περικλή Κονδυλάτο, και δήλωσε στις κάμερες:
«Εννοείται ότι αντιμετώπισα γυναικολογικά προβλήματα μετά το «Survivor» και ακόμη έχω. Δεν έχω ισορροπήσει ακόμη, ούτε έχω στρώσει με το θέμα του σώματος μου. Κάνω περισσότερη προσπάθεια απ’ ό,τι παλιά για να συνέλθει. Έχουμε ορμονικά θέματα, πρηξίματα. Είναι κάτι το οποίο το έχω παντρευτεί για το επόμενο διάστημα. Θέλει τον χρόνο του και θα στρώσει».
Δείτε το σχετικό βίντεο
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
- Διακοπές στη κόλαση: Γιατί επισκεπτόμαστε αξιοθέατα που έγιναν ακρότητες
- Αλεξανδρος Γρηγορόπουλος: Για πρώτη φορά περικυκλωμένο από ΜΑΤ το μνημείο στα Εξάρχεια
- Δεύτερο γκολ απ’ τον Ελ Κααμπί και 2-0 ο Ολυμπιακός (vids)
- Φανταστικό γκολ του Ελ Κααμπί με ανάποδο «ψαλίδι» (1-0, vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442