
Χανιά – Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας στο φαράγγι της Αράδαινας
Τη σορό του άνδρα εντόπισε ζευγάρι τουριστών που διέσχιζαν το φαράγγι
Ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός πριν από λίγο κάτω από τη γέφυρα της Αράδαινας με τις τοπικές αστυνομικές αρχές να έχουν σημάνει συναγερμό.
Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε από δύο τουρίστες οι οποίοι διέσχιζαν το φαράγγι ακολουθώντας το μονοπάτι που οδηγεί στον Άγιο Παύλο, όπως αναφέρει το ertnews.gr.
Το ζευγάρι των δύο τουριστών δίνει κατάθεση στις αρχές ενώ η υπόθεση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνα τόσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνθρωπος όσο και για την καταγωγή και τα στοιχεία του.
Ένα αυτοκίνητο το οποίο βρίσκεται παρκαρισμένο κοντά στη γέφυρα της Αράδαινας εξετάζεται από τις Αρχές ενώ δεν αποκλείεται να σχετίζεται με τον άνδρα που εντοπίστηκε νεκρός.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο αυτοκτονίας και ο άνδρας που έχασε τη ζωή του να είναι Χανιώτης.
- Μια «αποφαστική δράση» εναντίον της Χεζμπολάχ υπόσχεται ο αρχηγός του ισραηλινού στρατού
- Ντε Φράι: «Δεν έπαιζα πολύ στην Ίντερ, ήθελα να είμαι σημαντικός»
- Σκύλος πέθανε μετά από κατανάλωση λαγοκέφαλου στην Κρήτη
- ΑΕΚ: «Έκλεισε» τον Καϊρίνεν από την Σπάρτα Πράγας – Έρχεται άμεσα στην Ελλάδα (vid)
- Pegasus: Στις Αρχές του Ισραήλ το θέμα της παρακολούθησης Κούλογλου, «απόπειρα σαμποτάζ του Ευρωκοινοβουλίου»
- ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: Αντί να περιμένει να χτυπήσει το τηλέφωνο στις 3 τα ξημερώματα, ας πράξει τα δέοντα μέρα μεσημέρι ο Μητσοτάκης

