Πρόκειται για ένα «ταξίδι» προς την έξυπνη ομαδοποίηση και πώς να την χτίσουμε, να την επεκτείνουμε και να την οδηγήσουμε στην μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία

Ποιος είναι ο ιδανικότερος τρόπος να δημιουργήσετε πιο έξυπνες και ανθεκτικές ομάδες; Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που χτίζουμε και διαχειριζόμαστε ομάδες, τόσο ως ηγέτες, όσο και ως οργανισμοί;

Απαντήσεις σε αυτά και πολλά περισσότερα αναμένεται να δώσει η εκδήλωση «Power of Diverse Thinking», που φιλοξενείται από το IAB Hellas και πραγματοποιείται σήμερα, Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, στις 16:00.

Πρόκειται για ένα «ταξίδι» προς την έξυπνη ομαδοποίηση και πώς να την χτίσουμε, να την επεκτείνουμε και να την οδηγήσουμε στην μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

IMC final from fade on Vimeo.

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν άτομα καταξιωμένα στον χώρο τους, τα οποία δημιουργώντας φαινομενικά «ανόμοια» πάνελ θα πυροδοτήσουν εποικοδομητικές συζητήσεις.

Αυτοί είναι οι:

  • Σωτήρης Κοντιζάς
  • Δόμνα Μαρία Μιχαηλίδου
  • Σταύρος Θεοδωράκης

Επιπλέον:

  • Θεοδώρα Παντέλη, Ανδριάννα Θεοδωρακοπούλου και Δήμητρα Λέτσα, με συντονιστή τον Κώστα Γιαννακίδη.
  • Αλέκα Παπαδία, Δημήτρης Σαββάκος και Γιώργος Βαρέλογλου με συντονίστρια την Μαριάννα Σκυλακάκη
  • Θοδωρής Γεωργακόπουλος και Ελένη Μυριβήλη με συντονιστή τον Κωστή Καπόπουλο
  • Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Ανδρέας Στάιος, πρόεδρος της  IAB Hellas

Οι συζητήσεις της εκδήλωσης θα απομακρυνθούν από τη «δημογραφική ποικιλομορφία», το φύλο, τη φυλή, την ηλικία, τη θρησκεία. Αντίθετα, θα επικεντρωθούν στις διαφορές στην προοπτική, τις ιδέες, τις εμπειρίες και τα στυλ σκέψης, τα κύρια συστατικά αυτού που οι ειδικοί αποκαλούν «γνωστική ποικιλομορφία».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr