Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κακοποίηση Μαρκέλλας - Οργισμένη η μητέρα της Μαρκέλλας πριν την έναρξη της δίκης

Κακοποίηση Μαρκέλλας – Οργισμένη η μητέρα της Μαρκέλλας πριν την έναρξη της δίκης

«Λαχταράμε την ώρα και τη στιγμή που θα γυρίσουν τα παιδιά πίσω στο σπίτι τους. Δεν είμαστε οικογένεια έτσι, μας λείπουν δύο κομμάτια μας» τόνισε η μητέρα της Μαρκέλλας

Με τρεμάμενη φωνή, η μητέρα της μικρής Μαρκέλλας περιμένει μια απάντηση. Γιατί η 34χρονη άρπαξε το παιδί της, το νάρκωσε και το κακοποίησε. Και τώρα που η δίκη ξεκινά, έφτασε η ώρα να μάθει.

«Θέλω να τιμωρηθεί. Δεν ξέρω πώς θα έρθω αντιμέτωπη μ’ αυτή τη γυναίκα».

Επεισοδιακή έναρξη

Στο Μεικτό Ορκωτό Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης κι ενώ ήταν όλα έτοιμα να ξεκινήσουν, συνεργάτης του συνηγόρου της κατηγορούμενης, Βασίλη Νουλέζα, κατέθεσε αίτημα διακοπής της δίκης επικαλούμενος ότι ο δικηγόρος βρίσκεται εκτός Ελλάδας για λόγους υγείας.

Αίτημα όμως το οποίο δεν έγινε δεκτό.

«Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα, όρισε δύο νέους δικηγόρους» σημείωσε η Ανθούλα Ανάσογλου, δικηγόρος οικογένειας 10χρονης.

Σε απάντησή του, ο κ. Νουζέλας σημειώνει: «Απροσδόκητα δεν έκανε δεκτό το αίτημα διακοπής (…). Έχω εγκλωβιστεί ουσιαστικά λόγω της ισχύουσας νομοθεσίας και των υγειονομικών κανόνων στην Αγγλία όπου είναι υποχρεωτική η 10ήμερη καραντίνα (…). Ελπίζω ότι θα κατορθώσω να επιστρέψω έγκαιρα σήμερα αργά στην Ελλάδα ώστε να ασκήσω το υπερασπιστικό καθήκον μου όπως θέλω».

Ζητούν την τιμωρία της

Η οικογένεια της 10χρονης Μαρκέλλας, ωστόσο, ήταν εκεί αναμένοντας την τιμωρία της 34χρονης. «Είναι αμετανόητη. Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη. Θέλω την εσχάτη των ποινών. Να μην ξαναδεί το φως του ήλιου» σημείωσε η θεία της 10χρονης.

Εκείνο ωστόσο που περιμένουν όσο τίποτα άλλο είναι η Μαρκέλλα και ο αδελφός της, που φιλοξενούνται προσωρινά ίδρυμα, να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων.

«Λαχταράμε την ώρα και τη στιγμή που θα γυρίσουν τα παιδιά πίσω στο σπίτι τους. Δεν είμαστε οικογένεια έτσι, μας λείπουν δύο κομμάτια μας» τόνισε η μητέρα της Μαρκέλλας.

Η δίκη της 34χρονης θα ξεκινήσει αύριο στις 11.00 το πρωί, με την κατηγορούμενη να αποδέχεται τον ορισμό των νέων συνηγόρων της.

«Έχω επικοινωνία με τα παιδιά, μιλάμε τηλεφωνικά» ανέφερε η μητέρα του μικρού κοριτσιού, μιλώντας στο «LIVE NEWS», συμπληρώνοντας ότι «μετά το ποινικό κομμάτι πιστεύουμε ότι θα τα πάρουμε σπίτι».

«Μου λείπουν πολύ, σε ποια μάνα δεν λείπουν τα παιδιά της;» πρόσθεσε η μητέρα της Μαρκέλλας, υπογραμμίζοντας ότι ακόμα το παιδί δεν έχει μάθει κάτι για την ποινική διαδικασία που ξεκίνησε. «Δεν γνωρίζουν τίποτα για τη δίκη, για να την προστατεύσουμε» συμπλήρωσε.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024