Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ντόρα Μπακογιάννη για Μαρίκα Μητσοτάκη - Mε ένα μαγικό τρόπο μάζευε την οικογένεια γύρω από το τραπέζι

Ντόρα Μπακογιάννη για Μαρίκα Μητσοτάκη – Mε ένα μαγικό τρόπο μάζευε την οικογένεια γύρω από το τραπέζι

Στην παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν ψυχαγωγικές εκπομπές και η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για το βιβλίο συνταγών της μητέρας της ενώ αναφέρθηκε και στις λύσεις που βρίσκονταν όταν όλοι κάθονταν στο τραπέζι.

Για το βιβλίο συνταγών της αείμνηστης μητέρας της Μαρίκας Μητσοτάκη μίλησε χτες στις κάμερες η Ντόρα Μπακογιάννη.

Συγκεκριμένα, χτες το μεσημέρι έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Συνταγές με… ιστορία» της Μαρίκας Μητσοτάκη, που επανακυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Μέσα στο βιβλίο αυτό, παρουσιάζονται οι παραδοσιακές συνταγές της Μαρίκας Μητσοτάκη που αποτελούσαν πάντα την αφορμή για να παραμείνει ενωμένη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι.

Στην παρουσίαση του βιβλίου βρέθηκαν ψυχαγωγικές εκπομπές και η Ντόρα Μπακογιάννη μίλησε για το βιβλίο συνταγών της μητέρας της ενώ αναφέρθηκε και στις λύσεις που βρίσκονταν όταν όλοι κάθονταν στο τραπέζι.

Όταν την ρώτησαν ποια είναι η αγαπημένη της συνταγή από το βιβλίο η κυρία Μπακογιάννη είπε: «Όλες οι συνταγές για μένα είναι αυτές με τις οποίες μεγάλωσα. Όλοι αυτοί που είπαν ότι η μάνα μου είχε τη δυνατότητα να μαζεύει γύρω από το τραπέζι όλο τον κόσμο, ήμασταν τσακωμένοι, ήμασταν φουρτουνιασμένοι στην οικογένεια αλλά με ένα μαγικό τρόπο λυνόντουσαν τα θέματα. Και όταν έχει πολύ μεγάλη οικογένεια και εμείς είμαστε μεγάλη οικογένεια όλα αυτά έχουν τη σημασία τους».

Στο βιβλίο, η Μαρίκα Μητσοτάκη περιγράφει: την κουζίνα της μητέρας της, η οποία ήταν εξαιρετική μαγείρισσα, την ανατροπή που ήρθε για την υγεία της όταν, παιδί ακόμη, προσβλήθηκε από τον ιό της πολιομυελίτιδας, τη γνωριμία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον έρωτα, τον γάμο, τον ερχομό των παιδιών, τα δύσκολα χρόνια της δικτατορίας, την εξορία, την επιστροφή και το σπιτικό στην Κρήτη.

Αναμνήσεις και στιγμιότυπα από μια ζωή πολυτάραχη και ταυτόχρονα συναρπαστική, άμεσα συνδεδεμένη με την πρόσφατη Ιστορία του τόπου μας. Και μαζί, σε αυτό το ξεχωριστό βιβλίο, οι παραδοσιακές συνταγές της «κυρίας Μαρίκας», που αποτελούσαν πάντα μια ακαταμάχητη, γευστική αφορμή για να παραμένει ενωμένη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024