Πέισερς – Μπακς 100-118: Ασταμάτητο το Μιλγουόκι και ο Αντετοκούνμπο
Οι Μιλγουόκι Μπακς έχουν βρει ρυθμό και έτσι δεν είχαν κανένα πρόβλημα απέναντι στους Πέισερς, πανηγυρίζοντας την έβδομη σερί τους νίκη (118-100), με τον Αντετοκούνμπο να τελειώνει με 26 πόντους και 13 ριμπάουντ.
Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν με άνεση από την Ιντιάνα πανηγυρίζοντας τη νίκη με 118-100 απέναντι στους Πέισερς, η οποία ήταν η έβδομη συνεχόμενη στο ΝΒΑ. Οι πρωταθλητές ανέβηκαν έτσι στο 12-8 και η πορεία τους θα συνεχίσει να είναι ανοδική, καθώς η επιστροφή του Κρις Μίντλετον τους έχει βελτιώσει αισθητά, ενώ αναμένεται ακόμα η επάνοδος του Μπρουκ Λόπες, ο οποίος δίνει άλλον «αέρα» στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Greek Freak έως τώρα τα καταφέρνει καλά και χωρίς αυτόν δίπλα του, τελειώνοντας το παιχνίδι στην Ιντιανάπολις με 26 πόντους (12/15 εντός παιδιάς), 13 ριμπάουντ και 3 ασίστ σε 32:40΄, με τα 5 λάθη να μην «κοστίζουν» στην ομάδα του. Ο Γιάννης είχε για άξιο συμπαραστάτη τον Τζρου Χολιντέι, ο οποίος είχε 23 πόντους, 7 ριμπόαυντ και 9 ασίστ σε 31΄.
Για τους Πέισερς, ο Κάρις ΛεΒέρτ είχε 23 πόντους με 9/13 εντός παιδιάς, αλλά στην ομάδα του Καρλάιλ που έπεσε στο 9-13, «κόστισε» η κακή εμφάνιση του Ντομάντας Σαμπόνις, ο οποίος έμεινε μόλις στους 4 πόντους με 1/8 σουτ.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου