
Λοβέρδος – «Καλοδεχούμενοι όσοι έρθουν από άλλα κόμματα» – Τι είπε για την γραφειοκρατία
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, είπε επίσης ότι «ίσως είμαι ο μόνος από τους 6 που έχω καταθέσει πρόγραμμα για την εξουσία»
Το εισόδημα του Έλληνα και η γραφειοκρατία, είναι τα δύο πιο σημαντικά προβλήματα, για τον Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος τόνισε σήμερα Κυριακή, ότι η χώρα μας χρειάζεται «περισσότερες δουλειές και περισσότερα χρήματα στα ασφαλιστικά ταμεία».
«Έχω πλήρη αντίληψη για τα προβλήματα της Ελλάδας. Το βασικότερο είναι το εισόδημα του Έλληνα και η γραφειοκρατία που τη στραγγαλίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο υποψήφιος για την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Λοβέρδος, είπε επίσης ότι «ίσως είμαι ο μόνος από τους 6 που έχω καταθέσει πρόγραμμα για την εξουσία», μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 .
Προτεραιότητα, ωστόσο, είναι η πάταξη της γραφειοκρατίας. «Δεν μπορεί να χαλάμε χρήματα σε αποζημιώσεις επειδή ένα έργο κάνει επτά χρόνια να μελετηθεί».
Για άνοιγμα σε βουλευτές άλλων κομμάτων
«Κανένα κόμμα δεν έχει προτάξει ως βασική στρατηγική το σπάσιμο της γραφειοκρατίας», εκτίμησε αναγνωρίζοντας ότι, «προφανώς έχει ευθύνη και το δικό μας σε αυτό».
Ερωτηθείς για «άνοιγμα» σε βουλευτές άλλων κομμάτων, είπε πως «είναι καλοδεχούμενοι και είναι επιθυμητός αυτός που έρχεται να ψηφίσει το Λοβέρδο», άλλωστε, σχολίασε πως «αυτή ήταν η λογική μας όταν ανοίξαμε την κάλπη».
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Αν δεν εκδώσατε τη νέα ταυτότητα
- Κούβα: Ο πρόεδρος Ντίας-Κανέλ χαρακτηρίζει «πολιτική γενοκτονία» το πετρελαϊκό εμπάργκο των ΗΠΑ
- Επίσημο: Στην Παρτιζάν ο Βιλντόζα (pic)
- Βραζιλία, Μεξικό και Δημοκρατικοί στο «στόχαστρο» του Χαβιέρ Μιλέι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 27 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


