
Θεσσαλονίκη – Συναγερμός στην Αστυνομία μετά από αιματηρό επεισόδιο
Το επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης.
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 28/11 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στην Αστυνομία.
Τραυματίας μεταφέρθηκε στο «Ιπποκράτειο»
Σύμφωνα με το grtimes.gr, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 2:00 η ώρα τα ξημερώματα Κυριακής, στην οδό Φιλίππου με Μακεδονικής Αμύνης, όταν άτομα τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο ένα άλλο άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο».
- Διαβάστε επίσης: ΑΤ Ακροπόλεως – Στόχος επίθεσης από κουκουλοφόρους
Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε δύο προσαγωγές ατόμων και το περιστατικό ερευνάται, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της επίθεσης. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό σε τι κατάσταση βρίσκεται το άτομο που τραυματίστηκε.
- Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
- Πώς δρούσε η σπείρα που έκανε διαρρήξεις και απάτες παριστάνοντας υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ και της εφορίας – 8 συλλήψεις
- Μπορεί μια ταινία τρόμου να προκαλέσει μετατραυματικό στρες;
- Ο Τραμπ λέει ότι κέρδισε 1,2 δισ. από κρυπτονομίσματα επειδή «όλοι επωφελούνται» από την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο
- LIVE: Αγγλία – ΛΔ Κονγκό
- Δύο γρήγορα γκολ για τον Παναθηναϊκό με Ταμπόρδα και Τετέι (2-0, vids)


