
Φώφη Γεννηματά – Σήμερα στο Α’ Νεκροταφείο το 40ήμερο μνημόσυνο
Το μνημόσυνο θα γίνει στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α' Νεκροταφείο, με παρόντες τα παιδιά της και το σύζυγό της αλλά και πλήθος κόσμου
Σήμερα, Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση 40 ημερών από τον θάνατο της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά.
Το μνημόσυνο θα γίνει στο παρεκκλήσι των Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο, με παρόντες τα παιδιά της και το σύζυγό της αλλά και πλήθος κόσμου.
Αμέσως μετά, στις 13:30 της ίδιας μέρας, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, που σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.
Πληροφορίες αναφέρουν πως στην είσοδο της Χαριλάου Τρικούπη θα υπάρχει και μία έκπληξη.
Τη μελέτη και την επίβλεψη έκανε αφιλοκερδώς η αρχιτέκτων, πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και στέλεχος του Κινήματος Αλλαγής, Νίκη Φούντα.
Σε πολιτικό επίπεδο, εν όψη της επιμνημόσυνης δέησης για τη Φώφη Γεννηματά επικρατεί προσωρινή εκεχειρία μεταξύ των έξι υποψηφίων που διεκδικούν την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα 72-67: Ξανά στο Final-4 του BCL η «Ένωση», άφησε εκτός την οικοδέσποινα
- ΕΕ: Σχέδιο για χαμηλότερους φόρους στο ρεύμα από ΑΠΕ και πυρηνική ενέργεια
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ
- Στον Ευαγγελισμό και πάλι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την κατάσταση της υγείας του Γιώργου Μυλωνάκη – Τι λέει ο γιατρός του
