
«Πάρτι» της Λίβερπουλ με… τεσσάρα επί της Σαουθάμπτον (4-0)
Η Λίβερπουλ, έχοντας στον πάγκο τον Κώστα Τσιμίκα, επικράτησε εύκολα της Σαουθάμπτον με σκορ 4-0, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση. Ισοπαλία (0-0) για τη Νόριτς των Γιαννούλη και Πέλκα κόντρα στη Γουλβς.
Η Λίβερπουλ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Σαουθάμπτον, της οποίας και επικράτησε με σκορ 4-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Premier League, ανεβαίνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος. Στον πάγκο έμεινε ο Κώστας Τσιμίκας.
Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ο Ντιόγκο Ζότα που σημείωσε δύο τέρματα, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βιργκίλ Φαν Ντάικ δείχνοντας πως έχει επιστρέψει για τα καλά μετά τον σοβαρό του τραυματισμό.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους «κόκκινους» που προηγήθηκαν μόλις 2ο λεπτό με τον Ζότα, ο οποίος διπλάσια τα δικά του γκολ, αλλά και της ομάδας του στο 32′ κάνοντας το 2-0, με τονΤιάγκο να σκοράρει και εκείνος πέντε λεπτά αργότερα για το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Η Λίβερπουλ φυλούσε ακόμα ένα τέρμα στον αγώνα, με τον Βιργκίλ Φαν Ντάικ να διαμορφώνει το τελικό 4-0. Έπειτα από εκείνο το σημείο ο ρυθμός έπεσε για τα καλά, με τους παίκτες του Κλοπ να κρατούν δυνάμεις, παίρνοντας έτσι μια άκρως σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας.
Ακόμα, η Νόριτς των Δημήτρη Γιαννούλη (έμεινε στον πάγκο) και Δημήτρη Πέλκα (πέρασε ως αλλαγή στο 68′) κόλλησε στο 0-0 με τη Γουλβς, παίρνοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό στην Championship.
Τέλος, η Άστον Βίλα του Στίβεν Τζέραντ πέρασε από το «Σέλχαρστ Παρκ», επικρατώντας της Κρίσταλ Πάλας με σκορ 2-1, παραμένοντας έτσι και οι δύο ομάδες στο μέσον της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε ο Τάργκετ για τους φιλοξενούμενους στο 15, ενώ το 0-2 έγινε με τον ΜακΓκιν στο 86′. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Γκουέχι στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]
- Η ασφυκτική λαβή Τραμπ στη Wall Street
- Εξασφάλισε παρουσία σε League Phase ο ΟΦΗ – Χωρίς νόημα πλέον τα πλέι οφ στο 5-8
- Ο ΟΦΗ στα playoffs του Europa League: Αυτοί είναι οι πιθανοί αντίπαλοι
- Πώς οι Big Four «κόβουν» τους partners από τα κέρδη
- Fed: Η απόφαση του υπουργείου Δικαιοσύνης διατηρεί το δράμα

