Σε επανέλεγχο, 40.000 δειγμάτων προχώρησε χθες ο ΕΟΔΥ, προκειμένου να δουν αν η παραλλαγή Όμικρον του κοροναϊού, έχει «επισκεφθεί» την Ελλάδα.
Οι επιστήμονες του Οργανισμού είναι κατηγορηματικοί ότι ο επανέλεγχος δεν εντόπισε κανένα κρούσμα με την εν λόγω παραλλαγή, η οποία ρομάζει καθώς φέρει χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ενδέχεται να διαφεύγει από την ανοσία των εμβολίων.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το iatropedia.gr, σε 40.000 δείγματα που έχουν αλληλουχηθεί κατά τον τελευταίο χρόνο από το Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του κοροναϊού και επανεξετάστηκαν χθες, δεν εντοπίστηκε κανένα δείγμα της νέας παραλλαγής Όμικρον.
«Εγγυημένα δεν έχει ταυτοποιηθεί και δεν υπάρχει αυτός ο ιός στη χώρα μας», δήλωσε επιστήμονας του Δικτύου στην ίδια πηγή.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής