ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ συνεχίζουν το συναρπαστικό ταξίδι στα αριστουργήματα του ελληνικού πολιτισμού, που βρίσκονται στα μουσεία του κόσμου!
Βρετανικό Μουσείο
Σε μια καλαίσθητη έκδοση
Τα γλυπτά του Παρθενώνα: Η ζωφόρος, τα αετώματα, οι μετόπες, η Καρυάτιδα και όλες οι ελληνικές αρχαιότητες, που προσελκύουν το ενδιαφέρον και τον θαυμασμό παγκοσμίως.
Η αισθητική τελειότητα, η διαχρονικότητα, η ακτινοβολία του ελληνικού πολιτισμού.
Ακόμη, η αρπαγή των γλυπτών από τον λόρδο Ελγιν και η μεταφορά τους στη Βρετανία.
Οι συνεχείς προσπάθειες για την επιστροφή τους στην Ελλάδα μέχρι σήμερα και η αναγκαιότητα της συνένωσής τους με εκείνα που βρίσκονται στο Μουσείο της Ακρόπολης.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.