
Σταμάτης Γονίδης – «Έκανα το Johnson, ενώ το αντιγριπικό εμβόλιο έχει μέσα χιμπατζή»
Ο Σταμάτης Γονίδης το έχει ερευνήσει το θέμα...
Για το θέμα του Άρη Σερβετάλη μίλησε και ο Σταμάτης Γονίδης στην εκπομπή Το Πρωινό και μαζί με όλα έκανε και το σχόλιο του για το εμβόλιο της γρίπης και τους… χιμπατζήδες.
«Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό»
«Ο άνθρωπος αυτός ποιεί ήθος, είναι ηθοποιός και ποιεί το ήθος και είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που αφήσανε κάποιοι άλλοι που κάνουν το ίδιο επάγγελμα και δίνει στον κόσμο να καταλάβει ότι υπάρχουν και κάποιοι αρκετοί σε αυτό το επάγγελμα που έχουνε ήθος. Ο άνθρωπος αυτό που κάνει το σέβεται, σέβεται τον Θεό… τι να πω του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος αυτός είχε προαναγγείλει από πριν ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο εγώ δεν μπορώ να συνεχίσω, δεν μπορώ να ξεχωρίσω τον κόσμο, σε αυτούς που έχουν κάνει το εμβόλιο και σε αυτούς που δεν το έχουν κάνει».
«Εγώ έχω κάνει το Johnson το μονοδοσικό, γιατί είδα ότι αυτό το εμβόλιο δεν έχει μέσα κάποιες ουσίες που έχουν τα άλλα. Υπόψιν το Johnson δεν έχει RNA ούτε τον ιό, μελέτησα καλά πριν κάνω οτιδήποτε κάποια κίνηση. Γιατί κάθε χρόνο ας πούμε εγώ κάνω το αντιγριπικό έτσι. Το αντιγριπικό έχει μέσα χιμπατζή το ξέρουμε αυτό, το Johnson δεν έχει τι εννοώ μέσα, δεν ξέρω από ιατρική από ό,τι μελέτησα και είδα δεν έχει RNA και δεν έχει τον χιμπατζή αυτό που έχει το εμβόλιο της γρίπης ας πούμε. Τα ξέρουν οι επιστήμονες τώρα αυτοί που ακούνε Δόξα τω Θεώ, εγώ κάθε πρωί πίνω Αγιασμό και κοινωνώ κάθε ένα – δύο μήνες. Αυτό νομίζω είναι μεγάλο φάρμακο. Έτσι πιστεύω», κατέληξε ο Σταμάτης Γονίδης μετά από «έρευνα».
Δείτε το βίντεο
- Ρωσικός πύραυλος σκοτώνει 10 άτομα σε έκθεση αμυντικών συστημάτων – Δεν έπρεπε να γίνει ποτέ λέει ο Ζελένσκι
- Ο Ραζνάτοβιτς «έστειλε» τον Μάριο Χεζόνια στους Καβαλίερς
- Η Cardi B υποστηρίζει ότι δεν θα μείνει για πάντα ελεύθερη και ο λόγος είναι ένας
- Καλλιθέα: Την ξυλοκόπησε άγρια επειδή δεν ήθελε να κρατήσει το παιδί – Τι κατέθεσε η 37χρονη
- Πυρκαγιά σε δύσβατο σημείο στην Πάρνηθα
- Ο Οζγκιούρ Οζέλ ίδρυσε το «Νέο Κόμμα» της Τουρκίας και εξελέγη πρόεδρος – Πήρε μαζί του 90 βουλευτές