
Βέροια – Έβγαλαν μαχαίρι και λήστεψαν 83χρονο μέσα στο σπίτι του
Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν σε αγροτική περιοχή κοντά στο σημείο, όπου έγινε η ληστεία. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 17 έως 19 ετών, ελληνικής καταγωγής, που οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βέροιας.
Θύμα ληστείας από τρεις νεαρούς, μεταξύ αυτών κι ένας ανήλικος, έπεσε ένας 83χρονος στο σπίτι του, σε περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
Η ληστεία έγινε το απόγευμα της Τετάρτης, όταν οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου χτυπώντας προηγουμένως το κουδούνι. Το ανυποψίαστο θύμα τούς άνοιξε και τότε τον απείλησαν με μαχαίρι και τον ακινητοποίησαν με χρήση βίας, αρπάζοντας 350 ευρώ και προσωπικά του αντικείμενα.
Οι τρεις νεαροί συνελήφθησαν όμως λίγο αργότερα, σε αγροτική περιοχή κοντά στο σημείο, όπου έγινε η ληστεία. Πρόκειται για άτομα ηλικίας 17 έως 19 ετών, ελληνικής καταγωγής, που οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Βέροιας.
Ο 83χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας και είναι καλά στην υγεία του.
Πηγή: ΑΠΕ
- Ο Φαν ντε Φεν στο «στόχαστρο» της Γιουνάιτεντ
- «Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Αζεντίν Ουναΐ»
- Συνελήφθη 20χρονος για τη δολοφονία του 27χρονου στον Άγιο Δημήτριο
- «Ένοιωσα ότι εξαπάτησα το σύστημα»: Τι είναι η μέθοδος «κάψε τ΄άχυρα» που αλλάζει τα ραντεβού από dating apps
- Αλέξης Τσίπρας: Επιστρέφω για να υπάρξει κανονικότητα και σταθερότητα – Με προγραμματικές εξαγγελίες στους Δελφούς
- Εμανουέλ Μακρόν: «Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική» μετά το τέλος της θητείας μου – Οι τελευταίοι στόχοι του



