
Δίκη «ψευτογιατρού» – Κανονικά θα συνεχιστεί η δίκη
Ο κατηγορούμενος παραμένει νοσηλευόμενος στον Ευαγγελισμό και δεν έχει στείλει εξουσιοδότηση στο δικηγόρο του, ωστόσο δικαστές και ένορκοι απέρριψαν τα αιτήματα αναβολής και διακοπής της δίκης.
Την απόφαση να συνεχιστεί η δίκη του «ψευτογιατρού» με τον κατηγορούμενο ωσεί παρόντα, έλαβε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, ώστε να καταστεί εφικτό να ξεκινήσει η διαδικασία.
Ο κατηγορούμενος παραμένει νοσηλευόμενος στον Ευαγγελισμό και δεν έχει στείλει εξουσιοδότηση στο δικηγόρο του, ωστόσο δικαστές και ένορκοι απέρριψαν τα αιτήματα αναβολής και διακοπής της δίκης.
Όπως ανέφερε ο Εισαγγελέας της έδρας: «Με προβλημάτισε συνειδησιακά το θέμα της εκπροσώπησης του κατηγορούμενου. Το δικαίωμα στην αυτοπρόσωπη παρουσία του κατηγορουμένου δεν είναι απόλυτο. Θεωρούμε ότι υπό τις συγκεκριμένες συνθήκες ότι ο κατηγορούμενος επέλεξε να μην εκπροσωπείται. Είναι μια δίκη τεράστια και πρωτόγνωρη στα ελληνικά χρονικά. Το πρώτο που θα έπρεπε να είχε κάνει όταν έμαθε ότι έχει κόβιντ είναι να δώσει μια εξουσιοδότηση.
Εγώ δεν είδα να εξαντλούνται όλα τα μέσα επικοινωνίας με τον κατηγορούμενο. Δεν είδα να έχει γίνει επικοινωνία με τον εισαγγελέα της φυλακής, τον διοικητή του νοσοκομείου».
Αυτή τη στιγμή η διαδικασία συνεχίζεται με την ανάγνωση του κατηγορητηρίου.
Υπενθυμίζεται πως το 18μηνο της προσωρινής κράτησης λήγει στις 16 Δεκεμβρίου, ημερομηνία κατά την οποία ο κατηγορούμενος θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.
- Μπαρτζώκας: «Πάντα το πρώτο ματς είναι το πιο σημαντικό – Δεν υπάρχει καμία κούραση»
- Τιτανικός; Μπα – Η συμβουλή του Τζον Σι Ράιλι στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πότε θα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός
- Αθήνα σε Κίεβο για drone: Το δικαίωμα στην αυτοάμυνα δεν μπορεί να δικαιολογήσει τέτοιου είδους ενέργειες
- Γερμανία: Στα «σχοινιά» ο Μερτς, μετά την αποτυχία του Βερολίνου να πάρει μια θέση στο ΣA του ΟΗΕ
- Απογοητευμένη η Σαμπαλένκα μετά την ήττα – σοκ από την Σνάιντερ: «Θέλω να σταματήσω το τένις…»


