
Γουίλ Σμιθ – «Έκανα εμετό μετά τον οργασμό από ψυχοσωματική αντίδραση»
Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Γουίλ Σμιθ αποκαλύπτει σκοτεινά σημεία της ζωής του στην νέα αυτοβιογραφία του
Στα απομνημονεύματά του με τον τίτλο “Will”, ο Γουίλ Σμιθ περιγράφει πώς μετατράπηκε σε μία «ύαινα» του σεξ όταν έμαθε πως η τότε σύντροφός του Μέλανι τον είχε, κατά τα λεγόμενά του, απατήσει.
«Χρειαζόμουν απεγνωσμένα την εκτόνωση και δεν υπάρχει χάπι για τον ερωτικό πόνο. Περιορίστηκα σε «ομοιοπαθητικά» γιατροσόφια με ψώνια και καταιγιστικές σεξουαλικές συνευρέσεις. Μέχρι εκείνο το σημείο στη ζωή μου είχα κάνει σεξ μόνο μία ακόμα γυναίκα πλην της Μέλανι, αλλά τους επόμενους μήνες έγινα ύαινα».
Όπως όμως λέει, η εκτόνωσή του αυτή δεν συμφωνούσε με τον αληθινό χαρακτήρα του και ο Σμιθ εκδήλωσε μια ψυχοσωματική αντίδραση στην εκσπερμάτωση. «Έκανα σεξ με τόσες πολλές γυναίκες, και ήταν τόσο βαθιά αντίθετο στον πυρήνα της ύπαρξής μου που ανέπτυξα μια ψυχοσωματική αντίδραση στους οργασμούς. Κυριολεκτικά που έφερνε αναγούλα και ορισμένες φορές έκανα ακόμα και εμετό, αποκάλυψε ο Γουίλ Σμιθ.
Will Smith reveals he used to ‘sometimes VOMIT’ after orgasm because he was having ‘rampant sex’ with ‘so many’ women https://t.co/jV2h9pIxCN
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) November 23, 2021
Παρά τις άσχημες αντιδράσεις του οργανισμού του, ο ηθοποιός συνέχισε να προσπαθεί εφαρμόζοντας αυτή την «μέθοδο», ελπίζοντας πως κάποια στιγμή, θα σταματήσει η ταλαιπωρία του.
- Η Ινδία θα συνεχίσει να επεκτείνει την ικανότητα διύλισης πετρελαίου λέει ο Μόντι
- O γάμος της Τέιλορ Σουίφτ και η νίκη της LVMH
- Check Point και AWS συνεργάζονται για ασφαλές cloud στην Ευρώπη
- Το Ιράν εξετάζει ένα «ειδικό» δικαίωμα για τις «φίλες» χώρες για το πέρασμα των Στενών του Ορμούζ
- Εκκενώνεται ο χώρος των εορτασμών στην Ουάσιγκτον εξαιτίας καταιγίδας – Χάος στα καταφύγια και το μετρό
- Συνομιλία Πούτιν – Τραμπ για μιάμιση ώρα – Τι συζήτησαν




