Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Β’ 2-2 - Με καρδιά Ολυμπιακού

Απόλλων Λάρισας – Ολυμπιακός Β’ 2-2 – Με καρδιά Ολυμπιακού

Αν και βρέθηκε να χάνει από τον Απόλλωνα Λάρισας με 2-1 στο 88’, ο Ολυμπιακός Β’ βρήκε τον τρόπο στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσει με τον Μαρίνο (96’) και να πάρει την ισοπαλία – Στη δεύτερη θέση οι Πειραιώτες με 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια.

Αήττητος παρέμεινε στη Superleague 2 o Ολυμπιακός Β’. Οι Ερυθρόλευκοι αν και βρέθηκαν να χάνουν από τον Απόλλωνα στη Λάρισα με 2-1 στο 88’, βρήκαν τελικά τον τρόπο να ισοφαρίσουν στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης με τον Μαρίνο (96’) και να πάρουν τον βαθμό της ισοπαλίας, στο ματς της 4ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα προηγήθηκε στο 29’ με τον Νίκολιτς, αλλά οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος με γκολ των Ζιάκα (75′) και Γιαννίτση (88′) έκαναν την ολική ανατροπή και βρέθηκαν μπροστά με 2-1. Οι Πειραιώτες, ωστόσο, δεν τα παράτησαν και στο 96’ με γκολ του Μαρίνου ισοφάρισαν σε 2-2 και παρέμειναν αήττητοι στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός Β’ με την ισοπαλία στη Λάρισα έφτασε τους 7 βαθμούς σε 3 παιχνίδια (σ.σ είχε αναβληθεί το ματς με τα Τρίκαλα καθώς οι Πειραιώτες είχαν πολλούς διεθνείς) και είναι στη δεύτερη θέση μαζί με την Ξάνθη, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι παρέμειναν χωρίς νίκη, έχοντας μόλις δύο πόντους. Μια συγκομιδή που τους φέρνει στην 15η θέση.

Οι Ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού κατάφεραν να προηγηθούμε με το γκολ του Νίκολιτς. Ο νεαρός άσος των Πειραιωτών στο 29’ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα, η οποία λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου είχε ακόμα ένα καλό σουτ με τον Μπα. Οι Ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους και να τελειώσουν το παιχνίδι, με τους γηπεδούχους στο δεύτερο μέρος να φέρνουν τούμπα το ματς.

Στο 75’ ο Ζιάκας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 και στο 88’ ο Γιαννίτσης με κεφαλιά έκανε την ολική ανατροπή, με τον Απόλλωνα να φτάνει κοντά στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός Β’, ωστόσο, πίεσε και στο 96’ κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2. Ο Μαρίνος βρέθηκε στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων, φέρνοντας στα ίσια το παιχνίδι. Ένα γκολ που έδωσε τον βαθμό στους Πειραιώτες και τους κράτησε αήττητους στο φετινό πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας, Αποστολόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κινκουέ, Νίκολιτς, Ξενιτίδης (90’ Λιάτσος), Ντόι, Κωστή, Μαρίνος, Κίτσος, Α. Μπα (78’ Βοΐλης).

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής στον Βόρειο όμιλο:

Καβάλα-Ξάνθη 0-6
Αλμωπός Αριδαίας-Πιερικός 3-1
Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου 3-2
ΠΑΟΚ Β’-Βέροια 1-2
Τρίκαλα-Ηρακλής 0-0
ΑΕ Λάρισας-Πανσερραϊκός 2-0
Απόλλων Λάρισας-Ολυμπιακός Β’ 2-2

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024