Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παραγωγή έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που έκανε τη διαρροή ωστόσο η ιστορία δεν σταματάει εκεί...

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με το Big Brother καθώς έγινε γνωστό ότι διέρρευσε βίντεο με ιδιαίτερες στιγμές παικτών από ανθρώπους της παραγωγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η παραγωγή έχει εντοπίσει τον άνθρωπο που έκανε τη διαρροή ωστόσο η ιστορία δεν σταματάει εκεί.

Τα βίντεο αυτά τραβήχτηκαν από το control room και συγκεκριμένα από τα κινητά των ανθρώπων της παραγωγής, ενώ στη συνέχεια το υλικό διέρρευσε στο διαδίκτυο, εκθέτοντας τις προσωπικές στιγμές των παικτών.

Οι άνθρωποι του σταθμού έκαναν τα πάντα προκειμένου να βρουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή τη διαρροή και τα κατάφεραν.

Κινούνται νομικά οι γονείς των παικτών

Το ζήτημα έχει ήδη πάρει τη νομική οδό, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες του Twitter έχουν ξεσπάσει για αυτή την δημοσιοποίηση των προσωπικών στιγμών, ενώ έχουν πάρει ξεκάθαρα το μέρος των εμπλεκόμενων παικτών.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι οικογένειες των δύο παικτών αναμένεται να κινηθούν νομικού εναντίον της παραγωγής. Το κανάλι ωστόσο από τη μεριά του, θέλει να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr