Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καρδίτσα – Οι μεν ανεμβολίαστοι πρόθυμοι το δε σύστημα... ασθενεί

Καρδίτσα – Οι μεν ανεμβολίαστοι πρόθυμοι το δε σύστημα… ασθενεί

Οι εικονικά εμβολιασμένοι του κέντρου Υγείας Παλαμά ζητούν τώρα να εμβολιαστούν, αλλά δεν τους το επιτρέπει το σύστημα

Στερνή μου γνώση, να σε είχα πρώτα! Κάπως έτσι ήρθαν τα πράγματα για τους ανθρώπους του κυκλώματος εικονικών εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά στην Καρδίτσα.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαν επιστήμονες οι οποίοι συμμετέχουν στην προσπάθεια περιορισμού της πανδημίας, υπήρξαν άνθρωποι του συγκεκριμένου κυκλώματος που πήγαν σε τοπικά φαρμακεία και είπαν «θέλουμε να κάνουμε τώρα το εμβόλιο», αλλά απογοητεύθηκαν, αφού η απάντηση ήταν: «όχι, γιατί φαίνεστε τώρα σαν να το έχετε κάνει το εμβόλιο. Πόσα εμβόλια θέλετε να κάνετε; 5-6;».

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Live News του MEGA, το πρόβλημα είναι πως οι συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν έχουν αφαιρεθεί ακόμα από τις λίστες του υπουργείου Υγείας, με αποτέλεσμα οι εικονικά εμβολιασμένοι, πέρα από το ότι αντιμετωπίζουν ποινικά ζητήματα, να μην μπορούν να κάνουν το εμβόλιο.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε, μάλιστα, πως τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθεί και άλλο κύκλωμα πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού.

Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα της Καρδίτσας

Επτά άτομα έκαναν όλη τη δουλειά με τους εικονικούς εμβολιασμούς και τα μαϊμού πιστοποιητικά εμβολιασμού. Ως επικεφαλής του κυκλώματος φέρεται η 44χρονη υπάλληλος του Κέντρου Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, ενώ συνεργοί της φέρονται να είναι τα τέσσερα αδέρφια της.

Την ομάδα, όπως αναφέρεται στη δικογραφία των περίπου 3.800 σελίδων, συμπλήρωναν ακόμα μία 48χρονη νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης, καθώς και ένας 40χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 44χρονη υπάλληλος ήταν η επικεφαλής της οργάνωσης, ενώ η αδερφή της 32 ετών και ο 34χρονος αδερφός της εκτελούσαν χρέη εισπράκτορα. Ακόμα δύο αδέρφια της κατηγορουμένης, η οποία έχει τεθεί σε αργία ενός έτους και εκκρεμεί η οριστική της απόλυση, είχαν αναλάβει τους μεσολαβητές, μαζί με άλλα δύο άτομα.

Η ομάδα αυτή φέρεται να έκανε τουλάχιστον 68 εικονικές δηλώσεις εμβολιασμού, οι οποίες αφορούσαν σε 46 άτομα.

Μάλιστα, οι 22 εκ των 46 ατόμων δήλωσαν τον εικονικό εμβολιασμό και της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024