Σάββατο 11 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 : Ο Κριστιάνο την έστειλε στους «16»

Βιγιαρεάλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2 : Ο Κριστιάνο την έστειλε στους «16»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έφυγε με διπλό (0-2) από το «Θεράμικα» επί της Βιγιαρεάλ και έκλεισε θέση για τους «16» του Champions League.

Είναι η διοργάνωσή του και το απέδειξε ξανά! Ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το έκτο του γκολ στα πέντε ματς των ομίλων οδήγησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε νίκη με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ και την έστειλε στους «16» του Champions League. Με τον Μίκαελ Κάρικ να παίρνει προσωρινά τη θέση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έθελξαν με την απόδοσή τους, αλλά πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν κερδίζοντας παράλληλα και χρόνο για τη συνέχεια.

Αν και ο Τέλες ήταν αυτός που απείλησε πρώτος, η Βιγιαρεάλ έφτασε πιο κοντά στο γκολ, με τον Ντε Χέα να κρατάει το μηδέν όποτε χρειάστηκε. Σπουδαιότερη όλων ήταν η επέμβαση του Ισπανού τερματοφύλακα στο 27ο λεπτό όταν ο Πίνο έκανε το γύρισμα και ο Τριγέρος με σουτ υποχρέωσε σε σπουδαία απόκρουση τον Ντε Χέα.

Το παιχνίδι δεν είχε ιδιαίτερο ρυθμό και πολλές αξιόλογες φάσεις, με την Γιουνάιτεντ πάντως να χτυπά στο τέλος και να παίρνει αυτό που θέλει. Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε βέβαια και η συνδρομή του Ρούλι. Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε λάθος πάσα προς τον Καπού, ο Ρονάλντο πήρε την μπάλα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1 στο 78′, σκοράροντας για πέμπτο σερί ματς στη διοργάνωση, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ ξανά παίκτης αγγλικής ομάδας.

Στα επόμενα λεπτά και με την ψυχολογία υπέρ της η ομάδα του Κάρικ είχε τις ευκαιρίες και για ακόμη ένα γκολ το οποίο βρήκε τελικά με τη συμπλήρωση των 90′. Η Γιουνάιτεντ έφυγε στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Σάντσο ο οποίος με κοντινό σουτ έγραψε το τελικό 0-2.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν (79΄Ράμπα), Καπού, Παρέχο, Τριγκέρος (73΄Τσουκουέζε), Γκόμεζ (85΄Ντιά), Πίνο (73΄Μορένο), Νταντζούμα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μάικλ Κάρικ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Φαν Ντε Μπέεκ (66΄Μπρούνο Φερνάντες), Σάντσο, Μαρσιάλ (66΄Ράσφορντ), Ρονάλντο

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Φόιτ, Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν (79΄Ράμπα), Καπού, Παρέχο, Τριγκέρος (73΄Τσουκουέζε), Γκόμεζ (85΄Ντιά), Πίνο (73΄Μορένο), Νταντζούμα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Μάικλ Κάρικ): Ντε Χέα, Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Τέλες, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Φαν Ντε Μπέεκ (66΄Μπρούνο Φερνάντες), Σάντσο, Μαρσιάλ (66΄Ράσφορντ), Ρονάλντο.

Sports in

Αταμάν: «Σλούκας και Χουάντσο θα παίξουν 100% στο Final Four»

Ο Εργκίν Αταμάν εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι τόσο ο διεθνής γκαρντ όσο και ο Ισπανός φόργουορντ θα προλάβουν το Final 4 της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Μαϊου 2024