Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός – Κρατάει τους τρεις βαθμούς, θέλει να «χτίσει» σερί

Παναθηναϊκός – Κρατάει τους τρεις βαθμούς, θέλει να «χτίσει» σερί

O Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της Λαμίας, παίρνοντας την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και περιμένει τους απόντες εν όψει της συνέχειας.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό στάδιο για την 10η αγωνιστική της Superleague και πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι μπορεί για ένα ημίχρονο να μην ήταν καθόλου καλή όμως στο δεύτερο παρουσίασαν μία καλύτερη εικόνα και κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι παίρνοντας τη νίκη και ανέβηκαν στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά τη νίκη επί της Λαμίας ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει ένα σερί ώστε να ανέβει ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα με στόχο φυσικά την έξοδο στην Ευρώπη. Η εικόνα που παρουσίασε το τριφύλλι στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή που ήθελε ο προπονητής και σίγουρα θα πρέπει να παρουσιάσει αντίστοιχη εικόνα και στο επόμενο παιχνίδι εντός έδρας με τον Παναιτωλικό.

Βέβαια το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία είχε και δύο απώλειες, καθώς σκόρερ της ισοφάρισης του Παναθηναϊκού Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, υπέστη διάστρεμμα, ενώ και ο Καρλίτος τραυματίστηκε, καθώς υπέστη διάταση στο δικέφαλο και αποχώρησε από την αναμέτρηση. Σήμερα αναμένεται και οι δύο να υποβληθούν εκ νέου σε εξετάσεις ώστε να φανεί ακριβώς χρόνος απουσίας τους από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντως έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από τους Μακέντα, Βιγιαφάνες και Μαουρίσιο, καθώς και οι τρεις είχαν αρκετά καλή απόδοση στο παιχνίδι, ωστόσο θα πρέπει να την διατηρήσουν εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024