Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιώργος Βλάχος - Βρέθηκα 12 μέρες στη ΜΕΘ και με κράτησε το εμβόλιο

Γιώργος Βλάχος – Βρέθηκα 12 μέρες στη ΜΕΘ και με κράτησε το εμβόλιο

Το μήνυμα πρέπει να είναι σαφέστατο: Εμβολιασμός και μόνο εμβολιασμός, καθώς ο εμβολιασμένος έχει περισσότερες δυνατότητες να αντεπεξέλθει, ακόμα και εάν ο οργανισμός του είναι ταλαιπωρημένος, είπε με νόημα ο βουλευτής και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου

Ηχηρό μήνυμα υπέρ του εμβολιασμού έστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Βλάχος, λίγες μέρες μετά τη νοσηλεία του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Λαϊκού Νοσοκομείου με κοροναϊό, παρότι εμβολιασμένος.

Να γίνουν αορίστου οι συμβάσεις του προσωπικού του ΕΣΥ

Το μήνυμα πρέπει να είναι σαφέστατο: Εμβολιασμός και μόνο εμβολιασμός, καθώς ο εμβολιασμένος έχει περισσότερες δυνατότητες να αντεπεξέλθει, ακόμα και εάν ο οργανισμός του είναι ταλαιπωρημένος, είπε με νόημα ο βουλευτής και πρόεδρος της κοινοβουλευτικής επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, λίγο πριν αρχίσει η επεξεργασία του νομοσχεδίου για τις «στρατηγικές επενδύσεις».

Βρέθηκα 12 μέρες στην απομόνωση…τα εμβόλια με κράτησαν και έδωσα και αυτή τη μάχη με τη βοήθεια των γιατρών, των νοσηλευτών και των φαρμάκων, είπε ο κ. Βλάχος, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση και τον υπουργό Υγείας να μετατρέψει σε αορίστου τις συμβάσεις του νοσηλευτικού προσωπικού «που κρατούν την καθημερινή λειτουργία των νοσοκομείων». Κάποια στιγμή, (πρέπει) να μη νιώθουν την αγωνία της ανανέωσης της σύμβασής τους, είπε ο κ. Βλάχος.

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024