«Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της μητέρας του Παντελίδη με αφορμή τα γενέθλια του
Ο αδικοχαμένος τραγουδιστής θα έκλεινε σήμερα τα 38
Η Αθηνά Παντελίδη ανέβασε μια φωτογραφία του αδικοχαμένου Παντελή με αφορμή τα γενέθλια του και συγκλόνισε το Instagram.
Έχουν περάσει πεντέμισι χρόνια από την ημέρα που ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από την ζωή, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παραλιακή.
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, κατά την οποία ο Παντελής Παντελίδης θα γιόρταζε τα 38α γενέθλιά του, η μητέρα του Αθηνά, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.
Η Αθηνά Παντελίδη ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του τραγουδιστή γράφοντας «καρδιά μου» στην λεζάντα.
Όπως ήταν φυσικό την φωτογραφία σχολίασαν δεκάδες φίλοι του Παντέλη που συμπαραστέκονται με αυτόν τον τρόπο στον πόνο της οικογένειάς του.
Δείτε την συγκινητική ανάρτηση
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Καιρός: Γενικά αίθριος με τοπικές βροχές και μελτέμια στο Αιγαίο – Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
- Βάλε τις πιπεριές στη διατροφή σου, κάνει καλό
- ΕΦΚΑ – ΚΕΑΟ: Ρύθμιση χρεών σε 72 δόσεις – Νέα ευκαιρία για περίπου 1,5 εκατ. οφειλέτες
- «Απογειώνονται» οι καθυστερήσεις στις πτήσεις
- Νησιά και λειψυδρία – Τι φταίει και τι πρέπει να γίνει
- Η τεχνητή νοημοσύνη απέκτησε τον μεγαλύτερο αντίπαλό της: την κοινωνία
- Τα ψέματα δημιουργούν πρόβλημα ακόμα κι αν είναι για καλό σκοπό
- Ο Βιν Ντίζελ μοιράζεται στιγμιότυπα από τα παρασκήνια της ταινίας «Fast Forever»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442