
Λάκης Λαζόπουλος – Ο Νίκος Μουτσινάς δεν κάνει σάτιρα, αλλά μεσημεριανό
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε την επικαιρότητα
O Λάκης Λαζόπουλος μίλησε για την Ανωτέρα Δραματική Σχολή «Τεχνών Εκατό» που δημιούργησε αλλά σχολίασε και την καλλιτεχνική επικαιρότητα.
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης πήρε το μέρος του Άρη Σερβετάλη που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε καθώς δε θέλει να παίζει μόνο για εμβολιασμένους, στη συνέχεια ρωτήθηκε αν του αρέσει η σάτιρα του Νίκου Μουτσινά.
ΟΛάκης Λαζόπουλος δήλωσε πως αυτό που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς δεν είναι σάτιρα αλλά μεσημεριανό και πως αυτά τα δυο δεν πρέπει να τα μπερδεύουμε.
«Δεν κάνει σάτιρα ο Νίκος Μουτσινάς, παρουσιάζει ένα μεσημεριανό πρόγραμμα. Είναι άλλο πράγμα το lifestyle σχόλιο. Είναι τελείως άλλο πράγμα από την πολιτική σάτιρα. Μην τα συγχέουμε όλα μαζί. Κάνει κάτι τελείως διαφορετικό αλλά αυτό που κάνει, το κάνει καλά. Είμαι εντελώς αντίθετος με το να πηγαίνουν στα δικαστήρια τη σάτιρα, δε μου αρέσει. Θεωρώ ότι η σάτιρα είναι απολύτως ελεύθερη. Ο κόσμος καταλαβαίνει την προσβολή, τη σάτιρα… τα καταλαβαίνει καλύτερα από τους ειδικούς που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα» είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.
Δείτε το βίντεο
- Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Δεν κέρδισε, αλλά έφυγε χαρούμενη σε απίθανο ματς
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 05.05.2026]
- Fitch: Μπαίνει στο «μικροσκόπιό» της η ελληνική οικονομία
- Το συγκινητικό αντίο του Πολονάρα στο μπάσκετ: «Να με θυμάστε γι’ αυτό που ήμουν»
- The Sopranos: From Serie A to the Greek Super League – 2 Refs and a Scandal …distance (Vids)
- Κηφισιά: Οδηγός μηχανής πετά πέτρες σε γυναίκες – Μία σοβαρά τραυματίας





