Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παλαίμαχος της Λίβερπουλ έσταξε… μέλι για τον Τσιμίκα

Παλαίμαχος της Λίβερπουλ έσταξε… μέλι για τον Τσιμίκα

Δίνουν και παίρνουν τα αποθεωτικά σχόλια στο Νησί για τον Κώστα Τσιμίκα. Ο Σταν Κόλιμορ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Έλληνα αμυντικό

Ο Κώστας Τσιμίκας συνεχίζει να… τρελαίνει κόσμο στο Νησί, με τον Έλληνα αμυντικό να πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιούργκεν Κλοπ, με τον Γερμανό τεχνικό να του δίνει ολοένα και περισσότερο φανέλα βασικού. Ο 25χρονος παίκτης έβγαλε 90λεπτο και κόντρα στην Άρσεναλ, με τους Reds να φτάνουν εύκολα στο τρίποντο (4-0).

Ο «Τσίμι» έχει μετατραπεί σε ένα από τα αγαπημένα παιδιά της «κόκκινης» κερκίδας, με τα αποθεωτικά σχόλια για τις ικανότητές του να πληθαίνουν. Ο Σταν Κόλιμορ, που αγωνίστηκε για δύο σεζόν στο Μέρσεϊσαϊντ, έσταξε… μέλι για τον Έλληνα αμυντικό. Ο παλαίμαχος παίκτης της Λίβερπουλ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσιμίκα, ενώ τον συνέκρινε και με τον Άντι Ρόμπερτσον.

«Δεν έχω τίποτα εναντίον του Άντι Ρόμπερτσον, αλλά φτάνουμε στο σημείο, που ο Τσιμίκας και ο Άντι Ρόμπερτσον είναι σχεδόν στην ίδια φόρμα. Όσον αφορά το τι θα πάρει ο Κλοπ και από τους δύο αυτή τη στιγμή, μπορείς να βάλεις τον Τσιμίκα και να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα. Πλέον, όποιον και αν επιλέξεις από τους δύο, θα έχεις μια παρόμοια εμφάνιση», δήλωσε για τους Τσιμίκα-Ρόμπερτσον ο 50χρονος.

Θυμίζουμε, πως ο Τσιμίκας είναι το… γούρι της Λίβερπουλ, με την αρμάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει 7/7 και 19-0 γκολ, με τον Έλληνα αμυντικό στο αρχικό σχήμα. Αντιθέτως, με τον Ρόμπερτσον στο γήπεδο, η Λίβερπουλ έχει δεχτεί στο πρωτάθλημα συνολικά 11 γκολ σε μόλις οχτώ συμμετοχές!

Βλέποντας την εικόνα του 25χρονου, ο Γερμανός τεχνικός τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Με τον Τσιμίκα στο αρχικό σχήμα, οι Reds πηγαίνουν… τρένο και το ερώτημα που πλανάται στην κόκκινη μεριά του Μέρσεϊσαϊντ είναι ένα. Πότε θα γίνει δικιά του η φανέλα βασικού.

Sports in

Αρχές του 2025 το νέο φτηνό ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η αλλαγή των σχεδίων της εταιρείας λειτούργησε θετικά για τις μετοχές της Tesla, που κινούνταν έντονα ανοδικά καταγράφοντας κέρδη έως και 10%

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024