Απίστευτες εικόνες στο Ειδικό Σχολείο Ιεράπετρας - Σκισμένες χαρτόκουτες χρησιμεύουν ως… τοίχοι για αυτοσχέδιες αίθουσες

Εικόνες «γροθιά στο στομάχι» από Ειδικό σχολείο στην Κρήτη. Βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας δείχνει το χώρο που χρησιμοποιείται για τις «αίθουσες» να είναι απλά ένας διάδρομος.

Εκεί τοποθετήθηκαν θρανία και μπροστά τους μπήκαν κάτι τεράστια χαρτόνια σαν διαχωριστικά…Ένα από τα θρανία που φαίνεται στο βίντεο είναι φθαρμένο.

Όπως επισημαίνει το Zarpanews.gr, πρόκειται για Ειδικό Σχολείο στην Ιεράπετρα, όπου η κατάσταση παραμένει σχεδόν αμετάβλητη από το 2020.

Το πώς ακριβώς μπορεί να γίνει μάθημα σε αυτή τη διαρρύθμιση είναι μυστήριο. Αλλά και να μπορεί να γίνει, αναρωτιέται κανείς, αν αυτό ήταν το καλύτερο που μπορούσαν να κάνουν οι αρμόδιοι.

Το πιο εντυπωσιακό είναι πως τα χαρτόνια είχαν εμφανιστεί από το 2020 και παραμένουν κανονικά στη θέση τους το 2021. Ο δήμος Ιεράπετρας προχώρησε πέρσι σε εργασίες μόνωσης, καθώς και στην κατασκευή ενός στεγάστρου στην είσοδο του σχολείου ώστε να μην βρέχονται τα παιδιά κατά την προσέλευσή τους.

Στο εσωτερικό όμως αποφάσισαν να αφήσουν τα χαρτόνια. Η μόνη παρέμβαση, άγνωστο από ποιον, είναι ότι τα χαρτόνια… περάστηκαν ένα χέρι μπογιά.

Δείτε το βίντεο:

Και στην ανάρτηση αυτή φαίνεται ότι τα χαρτόνια υπήρχαν και πέρσι:

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr