![Κίνηση στους δρόμους – Πού εντοπίζονται προβλήματα [Χάρτης]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2021/11/ImgSrc-22-8.jpg)
Κίνηση στους δρόμους – Πού εντοπίζονται προβλήματα [Χάρτης]
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται για ακόμη μια φορά στον Κηφισό
Με προβλήματα διεξάγεται και σήμερα η κίνηση , σε αρκετούς δρόμους του λεκανοπεδίου.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται για ακόμη μια φορά στον Κηφισό, όπου η κίνηση γίνεται μετ’ εμποδίων και στα δύο ρεύματα: Στην άνοδο από το Αιγάλεω μέχρι τη Ριζούπολη και στην κάθοδο από τη Μεταμόρφωση και τμηματικά μέχρι τα ΚΤΕΛ.
- Δείτε live την κίνηση στους δρόμους εδώ
Στην Αθηνών- Κορίνθου τα προβλήματα αρχίζουν από το Χαϊδάρι ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στη Λ. Σχιστού προς Σκαραμαγκά.
Πυκνή ροή των οχημάτων παρατηρείται στην άνοδο της Συγγρού, την Αρδηττού, τη Βασ. Κων/νου και κατα διαστήματα στη Βασ. Σοφίας.
Δείτε στιγμιότυπο της κίνησης στις 08:09
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα


