Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κορακάκης – «Να δώσουμε συνέχεια στη σημερινή νίκη»

Κορακάκης – «Να δώσουμε συνέχεια στη σημερινή νίκη»

Ο προσώρινος τεχνικός της ομάδα του Ατρομήτου Γιώργος Κορακάκης αμέσως μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του πριν τον αγώνα, ενώ τόνισε πως πρέπει να δοθεί συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα

Ο Ατρόμητος κατάφερε να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στη Superleague καθώς επικράτησε με 2-0 του Ατρομητου για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Ευθύμη Κουλούρη ο οποίος σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Μετα το σφύριγμα της λήξης ο προσωρινός τεχνικός της ομάδας του Ατρομήτου Γιώργος Κορακάκης στάθηκε στις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η προετοιμασία της ομάδας για τον μάτς με τον Δικέφαλο, ενώ τόνισε πως η ομάδα πρέπει να «χτίσει» πάνω στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Καταρχάς να ευχηθούμε περαστικά στον κύριο Παράσχο και τον κύριο Γκουτσίδη. Από την αρχή της εβδομάδας είχαμε μια συνεργασία για να καταρτίσουμε ένα πλάνο. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από τη δύσκολη κατάσταση, πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να κάνουμε πάντα αυτό που κάναμε σήμερα.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον σύλλογο είναι γνώστες και όλοι προσπαθούν να βρουν μια λύση, είναι όλα θέμα μυαλού. Εμείς πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, θέλει συνέχεια η σημερινή νίκη».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024