
Βανδή και Νικολαΐδης στο ίδιο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη – Όλο το παρασκήνιο
Το πρώην ζευγάρι έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο χωρίς να γνωρίζουμε αν τελικά συναντήθηκε
Θετικές εντυπώσεις άφησε η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρέθηκε στην σκηνή με την Άννα Βίσση.
Μετά τη μεγάλη συμφιλίωση και την πρώτη συνάντηση επί σκηνής, έργο του Νίκου Κοκλώνη, οι δύο ερμηνεύτριες συνεχίζουν να έχουν φιλικές σχέσεις.
Η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκε τη συνάδελφο και φίλη της Άννα Βίσση σε νυχτερινό μαγαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου εμφανίζεται.
Το αξιοσημείωτο είναι πως στην ίδια πόλη, την ίδια μέρα, βρέθηκε και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος εθεάθη σε εστιατόριο να δειπνεί με τους φίλους του.
Όπως αποκαλύπτει το Τι Λες Τώρα!, το πρώην ζευγάρι έμεινε και στο ίδιο ξενοδοχείο, χωρίς να είναι γνωστό αν οι δυο τους συναντήθηκαν.
- Ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας: Το Ελ. Βενιζέλος έχει φτάσει στο μάξιμουμ – Οι ελλείψεις που οδηγούν σε καθυστερήσεις
- Ιπποτική κίνηση του Βινίσιους: Διέκοψε τη συνέντευξη του Χάαλαντ για να τον αγκαλιάσει (vid)
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση αγνόησε τις προειδοποιήσεις για τις πιέσεις στο σύστημα εναέριας κυκλοφορίας
- H ΑΙ αναπτύσσεται ανεξέλεγκτη – Έκθεση του ΟΗΕ προειδοποιεί για καταστροφικούς κινδύνους
- Μέσι, Εμπαπέ και Χάαλαντ σκοράρουν και γράφουν ιστορία στο Μουντιάλ (vid)
- Προγραμματικές Συμβάσεις για την αναβάθμιση αθλητικών υποδομών


