«Χείμαρρος» ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος – «Υπάρχουν παπάδες που είναι ψεκασμένοι»
«Υπάρχουν “ψεκασμένοι” παπάδες που πείθουν τον κόσμο πως όποιος κάνει το εμβόλιο θα μπει μέσα του ο σατανάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος.
Σκληρή γλώσσα για τους ιερείς στην Ζάκυνθο που αντιδρούν στον εμβολιασμό χρησιμοποίησε σήμερα ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος.
Ο Χρυσόστομος αποκάλυψε, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ότι οι συγκεκριμένοι ιερείς στη Ζάκυνθο στους οποίους δόθηκε διορία 10 ημερών για να εμβολιαστούν είχαν μεταβεί δύο φορές – μαζί με τους πιστούς που τους ακολουθούν – έξω από το σπίτι του προκειμένου να διαμαρτυρηθούν.
«Δεν βγήκα να τους μιλήσω… Υπάρχει μια τραγική κατάσταση με τις συμπεριφορές ανθρώπων που είναι ψεκασμένοι. Να δείτε ότι τα ίδια θα κάνουν και με την απογραφή» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόστομος ο οποίος ζήτησε να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο για τους ιερείς.
«Όποιος μισθοδοτείται από το Δημόσιο να κάνει εμβόλιο» τόνισε χαρακτηριστικά και επιχειρώντας να εξηγήσει την στάση των «ιερέων αρνητών» είπε ότι το κάνουν για να τους γνωρίσει ο κόσμος γιατί δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους.
«Ποιος θα ελέγχει στις εκκλησίες;» σημείωσε αναφορικά με τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν από Δευτέρα και τόνισε πως «είμαστε κοντά στην κυβέρνηση και κάθε κυβέρνηση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό».
«Υπάρχουν “ψεκασμένοι” παπάδες που πείθουν τον κόσμο πως όποιος κάνει το εμβόλιο θα μπει μέσα του ο σατανάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Δωδώνης, επισημαίνοντας πως τα ίδια έκαναν και με τις ταυτότητες και τα ίδια θα κάνουν και με την απογραφή.
«Είναι αδιανόητο να βλέπεις τον άλλον να πεθαίνει και να σφυρίζεις αδιάφορα», κατέληξε.
Δείτε την συνέντευξη στον ΑΝΤ1:
- Κιβωτός του κόσμου: Κεκλεισμένων των θυρών η δίκη για τον πατέρα Αντώνιο για τις καταγγελίες ασέλγειας σε βάρος του
- UEFA Champions League: Το MEGA στην κορυφή της τηλεθέασης με τον αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν
- Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 20χρονου Νικήτα – «Ήρθατε τώρα που τον σκότωσαν», φώναζαν σε αστυνομικούς
- Αναβαθμίζονται οι εσωτερικές διαδρομές σε μεγάλο άλσος της Αττικής
- Το παρασκήνιο της κόντρας του Αταμάν με τον Μαρτίνεθ (vid)
- Ο έρωτας της Τζέιν Φόντα και του Τεντ Τέρνερ – «Η ζωή είναι πολύ σύντομη για τσακωμούς»
- Τρόφιμα: Τι έδειξαν οι έλεγχοι για υπολείμματα φυτοπροστατευτικών προϊόντων
- Κρουαζιερόπλοιο MV Hondius: Εν πλω προς τα Κανάρια – «Όλοι θα μείνουν μέσα μέχρι την άφιξη των αεροσκαφών»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 07.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442