Μια σοβαρή καταγγελία για απόπειρα αρπαγής 16χρονου κοριτσιού έγινε το βράδυ της Παρασκευής (19/11) στο Νέο Ρύσιο Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι επιχείρησαν να επιβιβάσουν το κορίτσι σε ένα βαν.
Η αστυνομία αναζητά τους ενόχους
Η απόπειρα αρπαγής φέρεται να έγινε περίπου στις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο του χωριού. Σύμφωνα με το GRTimes.gr, και όπως αναφέρεται στην καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, κάποια άτομα που επέβαιναν σε ένα βανάκι σκούρου χρώματος, προσπάθησαν να πείσουν ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 15-16 ετών, να μπει στο όχημα τους.
Οι άγνωστοι δεν τα κατάφεραν και φέρονται να απομακρύνθηκαν γρήγορα από την περιοχή. Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα η αστυνομία που αναζητά τους αγνώστους.
Μάλιστα σύμφωνα με την τοπική σελίδα εξετάζεται και υλικό από κάμερες ασφαλείας, ώστε να βρεθούν περισσότερα στοιχεία.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).