Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί φίλη της Ιωάννας Παλιοσπύρου - Έχει χάσει βασικά πράγματα - Δεν θα είναι ξανά όπως πριν

Συγκινεί φίλη της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Έχει χάσει βασικά πράγματα – Δεν θα είναι ξανά όπως πριν

Η Βικτώρια μίλησε με τα πιο συγκινητικά λόγια για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η 35χρονη. Οι σκέψεις της όταν την είδε στο νοσοκομείο και η αναφορά της στην επόμενη μέρα.

Μια συγκλονιστική συνέντευξη παραχώρησε στο «Χαμογέλα Και Πάλι» η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η κοπέλα μίλησε για τη ζωή της μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα από την Έφη Κακαράντζουλα τον Μάιο του 2020, έδειξε στην κάμερα τα τραύματά που απέκτησε και τα ρούχα που φορούσε εκείνη την ημέρα και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησής της με την Σίσσυ Χρηστίδου έπαιξε ένα βίντεο, στο οποίο μια από τις καλύτερες φίλες της, η Βικτώρια μίλησε για την πρώτη φορά που την είδε στο νοσοκομείο.

Τι είπε για τη συμβολική κίνηση που έκαναν στο δικαστήριο φορώντας μάσκες;

«Αρχικά μίλησα με τη μαμά της για να δω ότι είναι καλά. Δεν μας επέτρεπαν σε πρώτη φάση, ούτε σε δεύτερη να πάμε να τη δούμε στο νοσοκομείο. Με συνεννόηση με τους γιατρούς την είδαμε. Την είδα χωρίς γάζες. Ούτε να την περιγράψω μπορώ αυτήν την εικόνα. Μπήκα στο δωμάτιο και πάγωσε η καμία μου. Λέω δεν γίνεται αυτή η εικόνα να είναι η Ιωάννα, αλλά λέω ηρέμησε είναι ζωντανή. Δε γινόταν να μιλήσει, από τη μια πλευρά δεν έβλεπε. Πήγα από την άλλη για να με βλέπει.

Η Ιωάννα είδε τον εαυτό της πριν βγει από το νοσοκομείο, 3,5 μήνες μετά. Η Ιωάννα έχει χάσει βασικά πράγματα που εμείς τα έχουμε και δεν θα ξαναυπάρξει. Τα μαλλιά της δεν υπάρχουν, το κούτελο της, ο λαιμός της. Δεν είναι αυτό που φαίνεται έξω. πολλοί είδαν την Ιωάννα την εβδομάδα μόδας και είπαν είναι ΟΚ. Αλλά δεν είναι ΟΚ.

Η μάσκα που φορέσαμε στο δικαστήριο δεν μας άφηνε να αναπνεύσουμε. Βάλαμε τη μάσκα για να μπούμε στην θέση της Ιωάννας. Στο δικαστήριο βλέπαμε έναν άνθρωπο που άκουγε τι έκανε και δεν αντιδρούσε. Η δικαιοσύνη για την Ιωάννα είναι μόνο ηθική. Η Ιωάννα δεν θα είναι ξανά όπως πριν, όσο σκληρό και αν ακούγεται. Όσο ζει μπορεί να κάνει τα πάντα».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024